Decizie de ultimă oră a instanței în cazul Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Li s-au luat anumite drepturi

Badea Violeta 03.10.2022, 22:39

La finalul lunii trecute, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie în plină stradă. Ulterior, cei doi foști parteneri au ajuns la Secția de Poliție din Snagov și au cerut ordin de restricţie unul împotriva celuilalt. Luni, pe data de 3 octombrie, magistrații din Buftea au luat o decizie în privința acestora. Iată ce a hotărât Judecătoria Buftea!

Ce a decis Judecătoria Buftea în cazul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf

E război total între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! După ce s-au îmbrâncit și și-au aruncat pumni în plină stradă, cei doi foști parteneri au ajuns la Secția de Poliție din Snagov și au cerut ordin de restricţie unul împotriva celuilalt.

Laurențiu Reghecampf a fost primul care a cerut ajutorul autorităților. Fostul antrenor al Universității Craiova s-a prezentat la poliție cu ochiul învinețit.

La scurt timp, impresara a oferit primele declarații, acuzându-l pe fostul său partener de viață că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice și că ar fi fost extrem de agresiv atât cu ea, cât și cu fiul lor, Bebeto.

La câteva zile distanță, Anamaria Prodan a ajuns la spital, resimțindu-se după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Impresara ar fi avut mai multe vânătăi pe corp, iar brațul i-ar fi fost imobilizat. Între timp, Judecătoria Buftea a judecat cererile celor doi soţi și a dat sentința.

Citește și Motivul pentru care Anamaria Prodan a apărut îmbrăcată în măicuță. Imaginea i-a luat prin surprindere pe fani!

Scanteia care a declansat furia lui Laurentiu Reghecampf. Ce i-a aratat Anamaria Prodan pe telefon inainte sa sara la bataie
Laurentiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Ce va fi obligată să facă Anamaria Prodan

În următoarele două luni de zile, sexy impresara nu va mai putea să se apropie de Laurențiu Reghecampf la mai puțin de 200 de metri și nici nu va mai avea voie să îl contacteze telefonic.

„Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților. Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, a hotărât Judecătoria Buftea.

Citește și Anamaria Prodan reacționează. L-a făcut de râs pe Reghe după episodul violent!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...