Ce face Laurențiu Reghecampf de dragul Corinei Caciuc. Antrenorul obișnuia să o răsfețe așa și pe Anamaria Prodan

Andra Daoud 04.10.2022, 10:37
Ce face Laurențiu Reghecampf de dragul Corinei Caciuc. Antrenorul obișnuia să o răsfețe așa și pe Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu fericit, în ciuda problemelor pe care antrenorul le are în procesul de divorț. Cei doi și-au botezat de curând băiețelul, iar Reghe face gesturi care spun multe despre cât ține la mama copilului său. Cum și-a surprins antrenorul iubita recent.

Gestul pe care îl face Laurențiu Reghecampf pentru Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un an. Chiar dacă idila lor a început în timp ce antrenorul era căsătorit cu Anamaria Prodan, iar impresara a acuzat-o pe Corina că i-a distrus căsnicia, aceasta nu s-a dat bătută și a continuat să formeze un cuplu cu antrenorul. Cei doi s-au mutat împreună anul trecut, la Craiova, iar la scurt timp s-a aflat că urmează să devină părinți.

Între timp, Corina Caciuc l-a născut pe Liam, iar Reghe a devenit cel mai fericit tătic. Antrenorul își răsfață iubita în fiecare zi cu gesturi tandre, iar din când în când, Corina postează imagini din intimitate pe social media. Cei care îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf știu că este pasionat de gătit și intră în bucătărie de câte ori are timp. Reghe gătea pentru familia lui atunci când era căsătorit cu Anamaria Prodan și o face în continuare, și pentru Corina.

Femeia a postat pe Instagram Stories imagini cu cina pe care i-a pregătit-o partenerul ei. Reghe a gătit pește cu legume și sos de roșii la cuptor și mămăligă, iar imaginile cu preparatul le-au făcut poftă tuturor celor care le-au văzut.

Ce face Laurentiu Reghecampf de dragul Corinei Caciuc. Antrenorul obisnuia sa o rasfete asa si pe Anamaria Prodan
Reghe i-a pregatit cina iubitei sale

Cum și-a cunoscut Reghe actuala iubită

Deși mult timp a preferat să nu vorbească despre schimbările din viața personală, Reghe a pus punctul pe „i” la un moment dat și a decis să pună capăt zvonurilor și speculațiilor legate de cum a început relația dintre el și Corina.

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 2 ani, 1 an și 8 luni cam așa. Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea. La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru.”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, la începutul acestui an.

Urmăriți Impact.ro și pe