Proprietarii lui Dinamo, puși la zid. „E o mare înșelătorie”

Marian Cărăvan 16.11.2020, 10:55
Proprietarii lui Dinamo, puși la zid. „E o mare înșelătorie”

Dinamo trece printr-o perioadă agitată. Sosirea investitorilor spanioli în vară nu a rezolvat problemele cu care se confruntă „câinii”. Ba, mai mult, se pare că acestea s-au adâncit. O fostă glorie dinamovistă s-a transformat în cel mai aprig contestatar al noilor proprietari.

Proprietarii lui Dinamo, puși la zid. Acuzații de înșelătorie

Proprietarii lui Dinamo au fost luați la ochi de o fostă glorie dinamovistă. Cornel Dinu a devenit cel mai aprig contestatar al noilor proprietari. Acesta vorbește chiar despre o înșelătorie, pusă la cale cu complici din România.

„Generația noastră nu e pregătită să înțeleagă ingineriile financiare. Cam același lucru e și la Dinamo. Sunt siderat.

Ce vă pot spune e că e o mare înșelătorie pusă la cale de o combinație de ardeleni, îl scot pe Țălnar de aici, în care apare și domnul ăsta cu pantofi de lac.

Am rămas siderat, nu-mi vine să cred că s-a ajuns la așa ceva. De opt luni se vorbește despre interesul unui grup financiar. Lucrurile sunt neverosimile”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Cornel Dinu avertizase încă din vară că Dinamo va avea probleme mari. Dinamo se zbate în subsolul clasamentului și nu se întrevăd zile prea bune pentru „câini”.

Cornel Dinu ii contestă vehement pe noii proprietari ai lui Dinamo
Cornel Dinu ii contestă vehement pe noii proprietari ai lui Dinamo

Cosmin Contra negociază plecarea de la Dinamo

Până și antrenorul Cosmin Contra s-a săturat de situația în care se află echipa. Pe de o parte aceste probleme financiare, pe de altă parte situația din clasament. Dinamo are o singură victorie în acest sezon și e penultima în clasamentul Ligii 1.

Cosmin Contra se pregăteste de plecarea de la Dinamo. Nemulțumit de parcursul echipei și de promisiunile lui Cortacero, „Guriță” negociaza rezilierea contractului cu Dinamo.

Conform doardinamo.ro, după restanța cu Astra, Contra și-a anunțat deja apropiații că nu va mai continua la Dinamo.

„Din păcate, jucătorii sunt marcați de ceea ce se întâmplă, de locul în clasament, primim un gol foarte ușor, revenim în joc, după care fiecare echipă putea să câștige. E un rezultat echitabil (n.r. – 1-1 cu Astra), care nu mulțumește pe nimeni. Încrederea lipsește la această echipă. Dacă au valoare, trebuie să o arate. Trebuie să-și asume responsabilitatea locului în clasament, că altfel nu poți să ieși din subsolul clasamentului.

Se pare că ne consumă ce se întâmplă în jurul echipei. Voi avea o discuție cu directorul sportiv, în care voi pune lucrurile la punct”, a declarat Cosmin Contra după meciul cu Astra.

Dinamo a câștigat doar un meci în acest sezon, 3-1 în deplasare cu Gaz Metan. În rest, „câinii” au trei remize și șase înfrângeri. Și încă așteaptă banii promiși de investitorii spanioli.

Urmăriți Impact.ro și pe