Promisiunea primarului Nicușor Dan pentru bucureșteni. Când va dispărea coșmarul apei calde și căldurii. „Am avut o discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica”

Stan Filon 28.11.2022, 20:57
Promisiunea primarului Nicușor Dan pentru bucureșteni. Când va dispărea coșmarul apei calde și căldurii. „Am avut o discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica”

Primarul Nicușor Dan revine cu o promisiune pentru bucureștenii care îngheață de frig în case! Mii de locuitori ai Capitalei nu au apă cadă și nici căldură de o bună perioadă de timp, iar pe lângă avariile la rețeaua foarte învechită acum edilul șef recunoaște că au mai apărut noi probleme. Unele vor fi remediate până la …Crăciun!

Promisiunea primarului Nicușor Dan pentru bucureșteni

Primarul Nicușor Dan a venit cu explicații, dar și cum promisiuni pentru bucureștenii care nu mai suportă frigul din case, dar și băile la lighean. Edilul șef a vorbit despre problemele cu care se confruntă acum bucureștenii și a aflat mai multe detalii și el, după o întâlnire cu conducerea Termoenergetica și Elcen.

Primarul a publicat o postare pe o rețea socială, în care a vorbit despre problemele de termoficare dar și despre problemele extra, care i-au lăsat pe bucureșteni fără apă caldă și căldură, în prag de luna decembrie. Cu toate acestea, Nicușor Dan speră să trecem cu bine peste iarnă.

Promisiunea primarului Nicusor Dan pentru bucuresteni
Promisiunea primarului Nicusor Dan pentru bucuresteni

„Vă asigur de buna credință”

„Dincolo de problemele curente ale Termoenergetica (starea conductelor), înrăutățirea de săptămâna trecută a venit de la capacitățile de producție ale Elcen, dintre care unele au avut dificultăți la început de sezon rece.

Acestea s-au remediat la sfârșitul săptămânii trecute la CET Progresul, se vor remedia la sfârșitul acestei săptămâni la CET Vest și se vor remedia înainte de Crăciun la CET Sud.

Tot în jurul Crăciunului, conform graficului, va porni și centrala provizorie de la Titan. Acum se lucrează și la avaria apărută în cursul dimineții, care afectează locuitorii din cartierul Tineretului. Vă asigur de buna credință a tuturor oamenilor implicați care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, afirmă primarul Capitalei.

„O sa va trimitem la Primarie facturile de curent pentru consumul boilerelor”

Internauții l-au taxat pe primarul Capitalei. Foarte mulți au spus că s-au săturat de minciuni și de promisiuni false, pe când alții cer să își poată monta cât mai repede și cu cât mai puține acte centrale de apartament.

„E luni, e 28, 2 ani și ceva mai târziu și încă îngheț cu copilul lângă calorifer și nici duș nu putem face. Felicitări”, „Ce vreti sa spuneti ?Cei de la CET SUD ,vor imgheta pana la Craciun?Asta vara afost inchis pt verificarii. Mai bime stam in strada”, „Nu se specifica până la care Crăciun”, „Buna credință nu ține loc de frig. Dați-ne voie sa ne punem centrale simplu fără proceduri în care depindem de cheful vecinilor”, „E bine ca esti la curent, de ani de zile. Rezolvări însă, nimic”, „Ne-am saturat de minciuni, domnule Primar! In fiecare an se repeta aceeasi istorie. O sa va trimitem la Primarie facturile de curent pentru consumul boilerelor. Faptul ca scrieti pe facebook nu arata decat indiferenta si deloc respect fata de alegatori, pt ca nu toti pot intra pe aceste aplicatii. Nu pe facebook v am votat. Ce masuri ati luat ca sa nu ne mai chinuim. Mai bine ati vira banii necesari catre Termoenergetica. Lista nesfarsita de blocuri afectate nu ne incalzeste”. Sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la anunțul făcut de primarul Nicușor Dan.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...