Programul magazinelor Mega Image de Rusalii. Orarul complet pentru zilele de 20 și 21 iunie

Emanuela Pană, Dragos Ștefănescu 19.06.2021, 18:14
Programul magazinelor Mega Image de Rusalii. Orarul complet pentru zilele de 20 și 21 iunie

După lunga vacanță de Paște și înainte de tradiționalul concediu de vară, românii se mai bucură de o minivacanță cu prilejul sărbătorii Rusaliilor, care pică anul acesta pe 20 și 21 iunie. Cum a doua zi de Rusalii e liberă pentru majoritatea românilor, este de așteptat ca aceștia să iasă la cumpărături, în supermakerturi și în mall-uri. Mega Image are magazine deschise în București, Pitești, Ploiești, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, printre alte orașe, dar și în unele stațiuni montane. După ce program vor funcționa acestea de Rusalii, afli în continuare.

Programul magazinelor Mega Image de Rusalii

În 2021, sărbătoarea Rusaliilor pică pe 20 și 21 iunie, la 10 zile de la Înălțarea Domnului și la 50 de zile de la Învierea Mântuitorului, fapt pentru care este cunoscută și sub denumirea de Cincizecimea. În anumite regiuni ale țării, sărbătoarea Rusaliilor ține trei zile, iar în a doua zi de Rusalii este cinstită Sfânta Treime.

Începând cu anul 2008, prima și a doua zi de Rusalii au fost declarate zile libere legale în România. Prima zi de Rusalii pică întotdeauna într-o duminică, iar cea de-a doua pică luni, când credincioșii sărbătoresc, după cum spuneam, Sfânta Treime.

Ca la fiecare sărbătoare, românii încep să se intereseze ce magazine sunt deschise și unde își pot face cumpărăturile. În acest an, Mega Image, lanțul de supermarketuri și magazine de proximitate din România, nu a anunțat un program special în aceste zile, ceea ce înseamnă că vor funcționa după după orarele obișnuite, care diferă în funcție de orașe.

Dacă de Crăciun și de Paște conducerea magazinelor Mega Image a stabilit un program special, fiind cele mai importante sărbători din an, de Rusalii lucrurile stau diferit, astfel că toate magazinele sunt deschise duminică și luni, inclusiv cele non-stop.

Faptul că magazinele Mega Image funcționează după programul obișnuit reprezintă o veste bună pentru cei care se pregătesc să își facă duminică plinul pentru kit-ul de vacanță, pentru mare sau munte, sau pur și simplu aleg să petreacă această sărbătoare importantă pentru creștinătate în sânul familiei.

De menționat că ofertele Mega Image din timpul săptămânii se vor menține și pentru ziua de duminică, 20 iunie.

Citește și: De ce sărbătorim Rusaliile la 50 de zile după Paște?

Orarul complet pentru zilele de 20 și 21 iunie

În general, magazinele Mega Image sunt deschise de la orele 07:00 sau 08:00 (în funcție de oraș, cartier, stradă și mărimea supermarketului – magazinele Shop & Go au, de regulă, un orar scurtat) și până la 21:00, 22:00 sau maximum 23:00, cu excepția celor care funcționează după regimul 24 din 24, cu pauză la schimbul de ture.

program mega image de rusalii 2021
Programul magazinelor Mega Image de Rusalii 2021

De asemenea, cei ce nu vor să plece din confortul căminului au posibilitatea de a plasa o comandă online, iar produsele le vor fi livrate la domiciliu de angajați ai companiei.

Toate comenzile plasate în intervalul orar 08:00 – 18:00, de luni până sâmbătă, și în intervalul 08:00 – 17:00, duminica, sunt livrate în aceeași zi. În ceea ce privește livrarea la domiciliu pentru ziua următoare, comanda poate fi realizată oricând de luni până duminică, între 8:00 – 20:00. Valoarea minimă a comenzii trebuie să fie de 100 de lei, iar pentru comenzile cu o valoare totală de mai puțin de 300 de lei costul de livrare este de 10 lei pe comandă. Plata se face cash, la livrare. Pentru valori mai mari de 300 de lei livrarea este gratuită.

Mega Image are magazine deschise în București, Constanța, Galați, în unele stațiuni montane, Pitești, Ploiești, Brașov, Buzău și Cluj Napoca, printre alte orașe.