Prognoza meteo zilnică, marți, 6 septembrie 2022. Minima ajunge și la 4 grade

Stan Filon 05.09.2022, 22:34
Prognoza meteo zilnică, marți, 6 septembrie 2022. Minima ajunge și la 4 grade

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo valabilă pentru ziua de marți, 6 septembrie 2022. Astfel, am aflat că în vestul și sud-vestul țării valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru prima parte a lunii septembrie. Meteorologii anunță pentru restul teritoriului vreme răcoroasă, mai ales la primele ore ale dimineții, cât și noaptea.

Prognoza meteo zilnică, marți, 6 septembrie 2022

Așadar, ANM a emis prognoza meteo valabilă pentru ziua de marți, 6 septembrie. Vremea rămâne normală pentru această perioadă a anului, însă în unele zone temperaturile rămân răcoroasă. De asemenea, cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi slabe de scurtă durată, local în zonele de munte și pe arii mai restrânse în rest, cu o probabilitatea mai mare în zona deluroasă din sud, în centru și în nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat.

Pentru ziua de 6 septembrie, temperaturile maxime anunțate se vor încadra în general între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 16 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile intramontane spre 4…5 grade. Izolat, dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

Prognoza meteo zilnica, marti, 6 septembrie 2022
Prognoza meteo zilnica, marti, 6 septembrie 2022

Prognoza meteo București

Bucureștenii trebuie să știe că vremea va fi relativ răcoroasă, iar cerul va fi temporar noros. Sunt șanse de ploi de scurtă durată, mai ales dimineața. Vântul va sufla în general slab, iar temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 11…14 grade. Cerul va fi temporar noros și local va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile vor fi unele normale pentru această perioadă din an.

Vremea pe litoral

Vești bune și pentru cei care sunt acum pe litoral. Meteorologii spun că vremea va fi una frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și noaptea favorabile ploilor slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, însă temperaturile maxime pot ajunge până la 25 de grade Celsius, pe când minimele vor scădea până la 15-16 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 22…24 de grade Celsius.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...