Prognoza meteo, vineri, 25 octombrie. Vreme frumoasă în țară. Ce temperaturi se vor înregistra

Diana Radu 25.10.2019, 10:41
Prognoza meteo, vineri, 25 octombrie. Vreme frumoasă în țară. Ce temperaturi se vor înregistra

Vremea se va menține frumoasă și călduroasă și astăzi, 25 octombrie, anunță specialiștii ANM. În Capitală se vor înregistra 20 de grade Celsius, dar temperaturile maxime pot ajunge și până la 28 de grade Celsius. De asemenea, vremea va fi frumoasă în toată țara. Cât mai țin aceste temperaturi neobișnuite pentru lunile de toamnă?

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 25 octombrie

Meteorologii anunță o zi cu cer senin și chiar dacă ceața va persista la orele dimeneții în în zonele de relief din sudul și estul țării, pe parcursul zilei vremea se va încălzi. Mai exact, la orele amiezii se vor resimți temperaturi cuprinse 18 și 28 de grade Celsius.

De asemenea, ceața își va face apariția și la noapte, în special în sudul și în estul țării. În restul teritoriului, cerl va fi senin. Cât despre minimle nocturne, acestea se vor situa între 2 și 14 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Capitală

Cum va fi vremea in Capitala azi, 25 octombrie
Cum va fi vremea in Capitala azi, 25 octombrie

Acest sfârșit de săptămână se anunță a fi unul cu cer senin, în ciuda faptului că la primele ore ale dimineții va fi ceață. Temperaturile maxime vor ajunge astăzi la 20 de grade Celsius.

Și în zilele următoare vom avea parte o vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru sfârșitul lunii octombrie, cu temperaturi maxime cuprinse între 22 și 25 de grade Celsius, anunță meteorologii. În schimb, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață, însă acestea vor dispărea odată ce soarele va începe să strălucească.

Vremea pentru stațiunile montane

La multe, la fel ca și în restul țării, vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi senin, iar temperaturile maxime pot atinge și 23 de grade Celsius. Însă, odată cu lăsarea serii temperatura va începe să scadă până la 4 grade Celsius.

Weekend-ul vine cu vreme frumoasă în toată țara

Weekend-ul acesta va fi o vreme numai bună de ieșit în parc sau în natură, pentru că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 28 de grade Celsius. Așa că profită cât mai poți de vremea asta caldă și frumoasă. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în sud-vestul țării, iar la noapte se va instala din nou ceața.

Urmăriți Impact.ro și pe