Prognoza meteo pentru miercuri, 23 octombrie. Unde vor fi condiții de ceață și ce temperaturi se vor înregistra

Diana Radu 23.10.2019, 10:13
Prognoza meteo pentru miercuri, 23 octombrie. Unde vor fi condiții de ceață și ce temperaturi se vor înregistra

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie vin cu vești bune pentru ziua de miercuri, 23 octombrie. Se pare că vremea se va menține în continuare frumoasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 28 de grade. Află cum va fi vremea în Capitală.

Încă o zi cu temperaturi de vară, anunță specialiștii ANM

Vremea va fi frumoasa si astazi
Vremea va fi frumoasa si astazi

Vremea se va menține frumoasă și astăzi, în majoritatea regiunilor, cu valori maxime de 28 de grade la orele amiezii, iar cele mai ridicate valori se vor înregistra în Banat. Vântul va sufla slab, până la moderat și diminețile vor veni așa cum te-ai obișnuit deja cu ceață și burniță. La noapte temperaturile minime se vor situa între 5 și 17 grade Celsius. Excepție face Transilvania, unde sunt așteptate valori termice de un grad Celsius.

Vremea în București, 23 octombrie

Chiar dacă dimineața a debutat cu ceață, pe parcursul zilei vremea va deveni deosebit de caldă. Astfel, gradele din tormometre pot ajunge să indice până la 25 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor situa între 8 și 11 grade Celsius. Și se pare că vremea va continua să fie la fel de frumoasă și mâine. Însă, temperatura va începe să scadă ușor începând cu ziua de vineri, când se vor înregistra 22 de grade Celsius. Iar minimele din următoarele nopți se vor situa între 7 și 9 grade Celsius.

Vremea se menține frumoasă și la munte, chiar mai frumoasă decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 5 și 11 grade Celsius. Iar dimineața va veni, bineînțeles, cu condiții de ceață.

De asemenea, specialiștii ANM spun că temperaturile vor rămâne la fel de ridicate și în următoarele zile în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane. Iar spre dimineață ceața se va instala din nou.