Prognoza meteo joi, 8 octombrie 2020. Cum va fi vremea în toată țara

Mirabela Vasile 07.10.2020, 19:36
Prognoza meteo joi, 8 octombrie 2020. Cum va fi vremea în toată țara

Prognoza meteo joi, 8 octombrie 2020.Vremea va fi mohorâtă în mare parte a țării. În Capitală totuși, temperaturile vor atinge 19 de grade Celsius. Administrația Națională de Meteorologie a spus că joi, vremea în mai multe județe va fi destul de rece.

Prognoză meteo joi, 8 octombrie 2020. Vremea se schimbă drastic. Toamna își reintră în drepturi

De asemenea, în Capitală cerul va fi temporar noros. Aici vor fi averse și descărcari electrice, iar maxima va fi de 19 de grade Celsius. Nici la malul mării, vremea nu va arăta prea bine în această zi. Astfel, temperatura maxima va fi de 24 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil în mare parte a zile.  Cerul va fi noros în mare parte a zilei și va ploua. Noaptea, se vor înregistra averse puternice, iar cerul este noros în proporție de 99%. Vântul va bate pe timpul nopții cu 15 km/h. De asemenea, vremea în Craiova va fi destul de mohorâtă, cerul va fi noros și va ploua. Instabilitatea atmosfericã va fi temporar accentuată în zonele de deal şi de munte, cea mai mare parte a Olteniei şi Moldovei. Vor fi averse, descãrcãri electrice, vijelii şi grindină.

Ploile isi fac simtita prezenta in aproape toata tara
Ploile isi fac simtita prezenta in aproape toata tara

Prognoză meteo joi, 8 octombrie 2020. Cum va fi vremea în București

Bucureștenii nu primesc nici ei vești bune. Va fi o zi destul de mohorâtă joi,8 octombrie. Temperatura maximă va ajunge la 19 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15 grade Celsius, înregistrată pe timpul nopții. De asemenea, în mare parte a zilei, cerul va fi temporar noros, vor fi averse și descărcari electrice, iar vântul va bate destul de puternic. Pe timpul nopții, cerul este norors în proporție de 99% și va ploua.

Prognoză meteo joi, 8 octombrie 2020. Craiovenii vor avea parte de rafale de vânt puternice

Vremea în Bănie nu va fi prea bună astăzi. În data de 8 octombrie, temperatura maxima va fi de 16 grade Celsius, iar cea mai mică va înregistra valori de până la 11 grade Celsius, pe timpul nopții.  De asemenea, cerul va fi noros și există o mare posibilitate să plouă. Pe timpul zilei, vântul va bate cu 20 km/h, iar pe timpul nopții cu 17km/h.

De atlfel, meteorologii au anunțat la începutul acestei săptămâni că temperaturile vor scădea dramatic în zilele acestea.

”De miercuri până spre finalul intervalului valorile termice vor continua să scadă, în toate zonele țării, dar nu vor coborî sub cele specifice acestei perioade. Temperaturile minime în cursul nopților vor fi și ele destul de ridicate.”, spuneau meteorologii.

 

Urmăriți Impact.ro și pe