Prognoza meteo, joi – 29 august. Cum va fi vremea în țară. Canicula se menține

Stefan Daniel 29.08.2019, 10:47
Prognoza meteo, joi – 29 august. Cum va fi vremea în țară. Canicula se menține

Prognoza meteo, joi – 29 august. Vezi cum va fi vremea în cursul acestei zile în principalele regiuni ale țării. În principiu, vremea se va menține caniculară în aceleași zone ca până acum, dar sunt așteptate și averse. Temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, cam mult pentru această perioadă. Nici măcar în zonele montane mai joase nu este vreme foarte răcoroasă, având în vedere că mai e puțin și intrăm în luna septembrie.

Prognoza meteo, joi – 29 august: se menține canicula în cea mai mare parte a țării

Doar din punct de vedere calendaristic este finalul verii, pentru deoarece pare că a intrat în prelungiri și ne-am obișnuit deja să avem o toamnă cu vreme mai bună decât vara. Dar mai e până atunci pentru că în sudul și vestul țării încă vom aveam temperaturi caniculare. Maxima va fi de 35 de grade Celsius, dar se va resimți la o valoare mai mare de-atât în anumite situații.

Prognoza meteo, joi – 29 august: sunt așteptate ploi la munte

Prognoza meteo, joi - 29 august. Cum va fi vremea în țară. Canicula se menține
La munte sunt așteptate ploi

Abia în a doua parte a zilei s-ar putea ca cerul să se înnoreze, dar în părțile de nord-vest și la munte Astfel, sunt așteptate averse și descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Temperatura minimă va fi înregistrată în Transilvania, de 8 grade Celsius, iar în restul țării, minima va fi de 23 de grade.

Prognoza meteo, joi – 29 august: cum va fi vremea în București

În Capitală, avem parte tot de o zi caniculară, cu o maximă de 35 de grade Celsius, cu cer variabil, dar predominant senin.

Abia începând de vineri, 30 august, se așteaptă o ușoară răcire a vremii, iar temperatura să scadă pe la 33 de grade, iar de sâmbătă, pe la 32 de grade.

Minimele vor fi cuprinse între 14 și 18 grade. Evident, în orașe, va fi temperatura mai mare.

Prognoza meteo, joi – 29 august: cum va fi vremea pe litoral

Pe litoral, vremea va fi mai răcoroasă decât în zilele precedente. Maximele vor fi cuprinse între 25 şi 27 de grade Celsius, iar cerul va fi senin. Şi temperaturile nocturne sunt în scădere la malul mării. Vor scădea până la 17 – 19 grade Celsius.

Urmăriți Impact.ro și pe