Profeția cutremurătoare pentru omenire făcută de Isaac Newton. Apocalipsa ar urma sa vină în câțiva ani

Stan Filon 21.04.2023, 19:33
Profeția cutremurătoare pentru omenire făcută de Isaac Newton. Apocalipsa ar urma sa vină în câțiva ani

Profeția cutremurătoare pentru omenire făcută de Isaac Newton! Da, se pare că celebrul om de știință care a scris Legile gravitației, a construit primul telescop reflectorizant și chiar și-a dat seama de forma exactă a Pământului, ne-a mai lăsat ceva: data Sfârșitului Lumii!

Profeția cutremurătoare pentru omenire făcută de Isaac Newton

Isaac Newton, născut în Lincolnshire, Anglia, Regatul Unit, în 1642 și decedat în anul 1727, a fost un renumit om de știință englez, alchimist, teolog, mistic, matematician, fizician și astronom. A fost de asemenea președinte al Royal Society.

Pe lângă legile gravitație și multe invenții, iată că Isaac Newton a mai lăsat ceva omenirii: data când va veni Sfârșitul Lumii! Conform acestuia, Apocalipsa este mai aproape decât credeam. Mai exact, omul de știință a prezis cândva că lumea se va sfârși în anul 2060, iar oamenii se gândesc cu groază la faptul că acesta ar putea avea dreptate și în această privință, relatează dailystar.co.uk.

Profetia cutremuratoare pentru omenire facuta de Isaac Newton
Profetia cutremuratoare pentru omenire facuta de Isaac Newton

Când vine „Regatul Cerurilor”

Predicții legate de Apocalipsă au mai fost făcute, însă niciodată de unul dintre părinții științei moderne, așa că toată lumea este foarte atentă la ceea ce a avut acesta de spus. Dacă atunci când a făcut predicția sumbră oamenii nu au fost foarte preocupați, deoarece se întâmpla peste sute de ani, iată că generațiile noastre privesc cu atenție spre această predicție, deoarece ne mai despart doar 37 de ani.

Într-o scrisoare din 1704, după 30 de ani de cercetat clădiri antice, Newton spune că a găsit un cod secret de numere în cărțile biblice (Daniel și Apocalipsa). După calculele lui Newton, sfârșitul lumii va avea loc în anul 2060.

Newton a folosit îndeaproape studiul Bibliei, dar și alte manuscrise religioase pentru a calcula dată la care lumea pe care o cunoaștem va ajunge la sfârșit și va fi înlocuită cu „Regatul Cerurilor”. El credea că la mijlocul secolului al XXI-lea, Hristos se va întoarce și va domni pentru un mileniu, iar poporul evreu va construi „O Împărăție înfloritoare și veșnică” în Israel.

„Tatăl fizicii moderne‟

Cel care a cercetat aceste aspecte, Stephen D. Snobelen, a explicat că oamenii de știință știu despre predicția lui Newton de mulți ani, dar aceasta a devenit cunoscută publicului larg abia recent. „Pentru mulți, revelația că Newton era un credincios pasionat care a luat în serios profeția biblică a fost un șoc”, a scris el.

Snobelen a adăugat că și alți oamenii de știință încă fac predicții apocaliptice: „În mod curios, la câteva luni după ce povestea din 2060 s-a declanșat, Sir Martin Reese, unul dintre cei mai importanți oameni de știință de astăzi, a publicat o carte intitulată Our Final Century in the UK în care susține că rasa umană mai are doar 50% șanse de a supraviețui secolului XXI”.

Sir Isaac Newton este considerat una dintre cele mai strălucite minţi ale omenirii. „Tatăl fizicii moderne‟ a studiat alchimia, optica, gravitaţia şi alte numeroase aspecte ale ştiinţei şi ale matematicii pe întreaga durată a vieţii sale în care n-a reuşit să-şi facă prea mulţi prieteni. Nu s-a căsătorit niciodată și a murit virgin, la vârsta de 84 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...