Produsul lansat de Lidl care rezolvă o problemă mare a gurmanzilor

Badea Violeta 01.11.2021, 15:06
Produsul lansat de Lidl care rezolvă o problemă mare a gurmanzilor

Vești bune pentru clienții Lidl. Faimosul retailer scoate pe piață un produs care îi va încânta pe gurmanzi. Acesta deja se află pe rafturile magazinelor. Iată despre ce este vorba.

Lidl a lansat un nou produs

În luna noiembrie, Lidl le pregătește noi surprize clienților săi. Celebrul retailer vine cu un nou produs deosebit pentru pofticioși! Produsul se regăsește deja pe rafturile magazinelor, dar cei care doresc să-l achiziționeze trebuie să se grăbească pentru că acesta este vândut temporar. De joi, 28 octombrie, gurmanzii își pot umple cămara cu Mayochup.

Mai exact, este vorba despre o combinație de maioneză și ketchup. Acesta va face mâncarea mult mai atractivă și gustoasă, iar cartofii prăjiți vor încânta și mai tare invitații atunci când vor fi condimentați cu acest sos minunat. De asemenea, Mayochup este ideal pentru chipsuri sau burgeri. Produsul se vinde într-o sticlă de 340 de grame și costă mai puțin de 10 lei.

Produs nou Lidl
Produs nou Lidl

Alte produse disponibile de la 1 noiembrie

Tot în această lună, Lidl a introdus în ofertă mai multe produse anunțate încă de săptămâna trecută. Cele mai multe dintre acestea ni se vor părea utile pentru gospodărie. Reprezentanții anunță că au scos la vânzare o mașină de cusut electrică, marca SilverCrest. Aceasta este disponibilă la prețul de doar 479 de lei.

Aparatul are lumină de cusut cu LED și include mai multe accesorii. Cei care doresc să o achiziționeze trebie să știe că mașina poate executa nu mai puțin de 33 de moduri de cusături. În caz de defecțiune, produsul are și o garanție de tre ani. De asemenea, magazinele Lidl au scos la vânzare astăzi, 1 noiembrie, mai multe scule și unelte Parkside.

Concret, celebrul retailer vinde o baghetă LED Livarno Home. Aceasta este necesară pentru baie și costă doar 30 de lei. Dispozitivul are dimensiunile 30,5 x 6 x 6,4 cm și oferă o intensitate a fluxului luminos de 100 de metri. De asemenea, clienții mai pot găsi o aerotermă marca SilverCrest.

Aceasta costă 159 de lei. Aparatul dispune de două trepte de încălzire: 1.000 W și 2.000 W. Mai mult, aeroterma are ecran LED, termostat și poate fi setat din telecomandă. Reprezentanții pun, din nou, la vânzare periuța de dinți electrică cu acumulator Oral-B Vitality. Aceasta are un preț 90 de lei. Menționă că în pachet se regăsesc și două capete.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...