Produsul cu care Lidl dă lovitura vara asta. Este extrem de util, nu vrei să-l ratezi

Andra Daoud 17.06.2022, 14:42

Lidl vine cu oferte de sezon, pentru toate gusturile și toate buzunarele. În oferta de săptămâna viitoare a retailer-ului german, românii vor putea găsi un dispozitiv extrem de util în orice locuință, mai ales pe timpul verii. Se vinde la un preț accesibil și este de neratat, fie că locuiți la casă sau la apartament. Produsul se va găsi în magazinele Lidl începând de luni, 20 iunie.

Produsul din oferta Lidl pe care nu trebuie să îl ratezi

Lidl și-a obișnuit clienții cu oferte care mai de care mai tentante, adaptate anotimpului și diverselor ocazii. În fiecare săptămână, clienții pot găsi în magazinele Lidl o gamă variată de produse alimentare, dar și nealimentare, precum haine, dispozitive electronice, jucării, textile pentru casă sau diverse obiecte practice.

Retailer-ul german a pregătit o ofertă tentantă pentru clienți, iar cei care vor trece pragul magazinelor Lidl săptămâna viitoare vor putea cumpăra câteva obiecte extrem de utile în sezonul cald. De departe produsul care se va vinde ca pâinea caldă, pentru că este extrem de util pe timpul verii, este un aparat care alungă muștele și țânțarii, dar și alte insecte și chiar animale care își fac apariția în preajma locuinței.

Dispozitivul marka Parkside pentru alungarea animalelor se vinde la prețul de 55 de lei și funcționează pe bază de energie solară. Are un senzor de mișcare reglabil și rază de detecție de 8 metri, iar unghiul pe care îl acoperă este de peste 100 de grade.

Produsul cu care Lidl da lovitura vara asta. Este extrem de util, nu vrei sa-l ratezi
Dispozitiv pentru alungarea insectelor si animalelor

Produse pentru casă și grădină

Tot din oferta Lidl de săptămâna viitoare face parte și un dispozitiv UV antiinsecte, de la marca Livarno, care se vinde tot la prețul de 55 de lei. Acesta are încărcare la priză, dispune de un cablu de 1,5 m și o putere de 4,7 W. Cei care preferă varianta clasică pot alege o plasă antiinsecte de pus la ușă, care se vinde la prețul de 27 de lei.

Pasionații de grădinărit și nu numai vor găsi, în săptămâna 20-26 iunie produse care să le facă munca în grădină mai ușoară. Lidl are în ofertă o motocoasă electrică, 3 în 1, care funcționează pe benzină și care se vinde la prețul de 600 de lei. De asemenea, puteți cumpăra o foarfecă electrică, cu acumulator, pentru iarbă și arbuști, la prețul de 100 de lei.

Tot din oferta Lidl de săptămâna viitoare fac parte o arcadă de flori pentru grădină, care costă 50 de lei, dar și o statuetă solară, care se vinde la același preț. De asemenea, pe rafturile magazinelor se vor regăsi și haine de vară, dar și accesorii și produse destinate animalelor de companie.

Urmăriți Impact.ro și pe