Lidl oferă gratuit o maşină. Ce trebuie să facă clienţii magazinului pentru a o primi

Badea Violeta 15.06.2022, 19:00
Lidl oferă gratuit o maşină. Ce trebuie să facă clienţii magazinului pentru a o primi

Veste extraordinară pentru clienții Lidl România! Aceștia au șansa de a câștiga mai multe premii importante puse la bătaie de celebrul retailer german, printre care se numără și o mașină. Promoția este valabilă în magazinele din toată țara. Iată ce trebuie să facă cei care doresc să intre în posesia autoturismului. Nu este vorba de nimic complicat!

Lidl România oferă o mașină unui client norocos

Lidl este, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite hypermaketuri din țară. Acesta și-a câștigat renumele și datorită multitudinii de promoții pe care le oferă lună de lună.

Astfel, de-a lungul timpului, retailer-ul german a făcut numeroși români fericiți, iar aceștia, la rândul lor, l-au răsplătit prin fidelitate. Acum, Lidl România vine cu o nouă surpriză pentru clienții săi.

Este vorba despre o promoție imbatabilă, pe care nicio persoană nu ar trebui să o rateze, deoarece toți au șansa să intre în posesia unor premii incredibile. De asemenea, reprezentanții celebrului hypermaket pun la bătaie și un atoturism marca Mini Cooper.

Lidl ofera un Mini Cooper unui client norocos
Lidl ofera un Mini Cooper unui client norocos

Ce trebuie să facă cei care doresc să câștige mașina

Cei care doresc să câștige superbul autoturism trebuie să achiziționeze înghețata Gelatelli. Pe lângă un Mini Cooper, clienții Lidl pot câștiga și 10 boxe portabile sau 10 frigidere retro. Singura condiție este să cumpere produsele din magazin.

Însă, valoarea acestora trebuie să cumuleze minim 70 de lei, printre produse trebuie să se regăsească și înghețata de la Gelatelli. Și apoi tot ceea ce mai au de făcut clienții Lidl este să se înscrie în promoția pe care o derulează compania chiar în acest moment. Ea este valabilă în magazinele din toată țara.

Totuși, reprezentanții companiei precizează că românii nu au obligația de a achiziționa produse Lidl Plus sau să aibă card de fidelitate activ. În plus, aceștia precizează și faptul că promoția va fi activă pentru o anumită perioadă de timp.

Reprezentanții Lidl mai menționează că după ce fac cumpărăturile în valoare de minim 70 de lei, iar unul din produsele achiziționare este din gama Gelatelli, românii trebuie să se înscrie la promoție prin intermediul unei pagini speciale de pe website-ul sau din România, iar acolo trebuie să introducă toate datele lor, inclusiv numărul bonului cu care au făcut cumpărăturile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...