Produsul pe care mulți îl caută, în oferta Lidl de săptămâna viitoare. Are un preț bombă

Elena Avramescu 11.06.2022, 15:53
Produsul pe care mulți îl caută, în oferta Lidl de săptămâna viitoare. Are un preț bombă

În urmă cu câteva zile, Lidl a publicat mai multe oferte pe care le va avea disponibile săptămâna viitoare, iar printre acestea se găsește o pereche de căști on-ear la un preț extrem de accesibil. Este vorba despre căștile marca SilverCrest, sunt modele cu fir și dispun de microfon, extrem de util pentru apeluri telefonice sau videoconferințe. În plus, în zona microfonului există un buton multifuncțional pentru controlul apelurilor și al muzicii.

Lidl pune la vânzare un produs extrem de căutat la un preț avantajos

Mai mult, pe una dintre cupe se găsește un jack audio universal de 3,5 mm, care permite conectarea unei a doua perechi de căști, iar în acest fel două persoane cu căști pot asculta muzică sau alt gen de conținut audio provenit de la același dispozitiv. Tot prin intermediul unui jack audio de 3,5 mm se va face conectarea la smartphone-uri și alte dispozitive. În plus, cablul are o lungime mai mult decât generoasă de 1,5 metri, iar căștile sunt pliabile, pentru a ocupa puțin spațiu în geantă sau rucsac.

Produsul urmează să fie disponibil începând de joia viitoare, 16 iunie, la prețul imbatabil de aproape 40 de lei. Însă asta nu este tot. Lidl va oferi garanție de 3 ani de zile pentru aceste căști, care vor fi disponibile în trei culori, și anume pe albastru, negru și roșu.

Tot de săptămâna viitoare, începând de data de 13 iunie, Lidl va pune la dispoziția clienților un televizor LED cu preț accesibil. Modelul are diagonală de 80 cm și rezoluție HD (1.366 x 768 pixeli).

Produsul pe care toata lumea il cauta
Casti Silvercrest vandute de Lidl

Produs retras de pe rafturile magazinelor Lidl

Reprezentanții magazinelor Lidl România au retras de urgență un produs de pe rafturi după ce producătorul a anunțat că acesta ar putea prezenta Salmonella. Clienții care au apucat să-l cumpere trebuie să nu-l consume și să îl returneze în oricare dintre supermarketurile din țară. Este vorba despre produsul Alesto Mix semințe, 200g cu termenul de valabilitate 20 ianuarie 2023.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că s-au descoperit mari probleme produsul Alesto Mix semințe, 200g cu termenul de valabilitate 20.01.2023.

„București, România, 03.06.2022, producătorul Olimp recheamă preventiv produsul Alesto Mix semințe, 200g cu termenul de valabilitate 20.01.2023 cu loturile 767-221441-1, 767-221521-1, 767-221531-1 și termenul de valabilitate 28.02.2023 cu lotul 767-221541-1, cu suspiciune de prezență Salmonella.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul Olimp și Lidl România au reacționat fără întârziere și au scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se precizează pe site-ul ANSVSA.

Produsul este suspect de Salmonella, infecție ale cărei simptome pot apărea chiar și după 72 de ore de la consum și durează până la o săptămâna. Cele mai întâlnite semne ale infecției cu Salmonella sunt febră și frisoane, diaree, crampe stomacale, vărsături, amețeală și durere de cap.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...