Produsele românești pe care Kaufland le dă la un preț de nimic. Oferta mai e valabilă doar azi, 27 ianuarie

Stan Filon 27.01.2022, 15:03
Produsele românești pe care Kaufland le dă la un preț de nimic. Oferta mai e valabilă doar azi, 27 ianuarie

Ofertă de nerefuzat de la Kaufland. Retailerul german mai pune doar astăzi în vânzare o serie de produse foarte apreciate de români. Anunțul a fost făcut de retailer, care are această ofertă în toate magazinele sale din țară. Vorbim despre produse românești, produse în țară, care sunt la mare căutare. Cumpărătorii Kaufland pot intra pe site-ul magazinului pentru a vedea exact despre ce este vorba.

Produse românești pe care Kaufland le dă la un preț de nimic

Fanii magazinelor Kaufland au primit o veste foarte bună. Magazinele lor preferate desfășoară o campanie de reduceri la unele dintre cele mai apreciate produse, respectiv cele românești, produse de antreprenori din țara noastră. Mai mult, acestea beneficiază de o reducere de 30%, însă oferta mai este valabilă doar astăzi.

Prin acest demers, magazinele Kaufland vor să dea o mână de ajutor producătorilor locali să-și valorifice marfa și să le ofere tuturor românilor posibilitatea să guste din bucatele românești de care nu s-ar putea bucura decât dacă fac călătorii prin țară, deoarece aceste produse sunt unele care se găsesc doar în anumite zone din țară. Așadar, au acum posibilitatea să le cumpere și la un preț avantajos cu o reducere de 30%.

Produse romanesti pe care Kaufland le da la un pret de nimic
Produse romanesti pe care Kaufland le da la un pret de nimic

Campania „Vreau din România”, pe final

Pentru această campanie de reduceri, Kaufland a creat o categorie specială de produse pe care le vinde în magazinele sale, aceasta având denumirea “Vreau din România”. Cei care intră în pagina dedicată din website-ul Kaufland pot descoperi o reducere de 30% pentru unul dintre aceste produse.

Kaufland spune că mai desfășoară promoția aceasta specială doar până la sfârșitul zilei de joi, așa că dacă vreți să gustați roduse autentice românești, încă mai aveți la dispoziție câteva ore bune pentru a o face, și la un preț foarte avantajos. După finalizarea campaniei, clienții care au decis să participe la ea vor primi în aplicația companiei un voucher cu reducere de 30% pentru un produs care face parte din această campanie, dar trebuie să vă spunem că aveți nevoie de popularul card Kaufland.

Urmăriți Impact.ro și pe