Produsele geniale de la Lidl pe care le poţi face cadou. Costă puţin şi sunt de mare efect, vei face senzaţie cu ele

Iancu Andreea 17.12.2021, 14:34

Luna decembrie se anunță o perioadă magică, dedicată unei sărbători speciale, în care mulți dintre noi alegem să oferim cadouri în dar celor apropiați nouă. Pentru că cea mai mare dilemă cu care ne confruntăm este ce cadouri să le cumpărăm celor dragi, Lidl vine în întâmpinarea acestei nevoi și propune o ofertă genială. Produsele de la Lidl pe care le poți face cadou se regăsesc în catalogul de sărbători al retailerului german.

Ce produse poți face cadou de Crăciun din catalogul Lidl

Ca în fiecare an, Lidl încearcă să își surprindă clienții cu o serie de produse destinate sărbătorilor de iarnă, mai multe idei de cadouri regăsindu-se în oferta lanțului de magazine. Dacă și tu te numeri printre cei care au rămas fără inspirație înainte de Crăciun, iată care sunt produsele de la Lidl pe care le poți face cadou cu ușurință. Acestea au un preț rezonabil și vor fi cu siguranță apreciate de către apropiați.

Retailerul german și-a extins în ultimii ani gama de produse pe care le așază pe rafturi, astfel încât clienții Lidl se bucură de o varietate de articole destinate nu numai sectorului culinar, ci și al îngrijirii sau al amenajării interioare sau produselor pentru casă și grădină. Anul acesta, oferta de sărbători aduce în atenția cumpărătorilor mai multe produse care pot fi oferite fără probleme în dar de Crăciun. Iată ce cadouri inspirate poți dărui de sărbători.

Produsele de la Lidl pe care le poți face cadou
Ce produse poți oferi în dar de Crăciun, din oferta Lidl

Idei de cadouri pentru sărbători. Se găsesc la prețuri accesibile

Unele dintre cele mai apreciate articole pe care le poți dărui de Crăciun sunt cele destinate îngrijirii. Până la urmă, fiecare dintre noi obișnuiește să acorde o importanță minimă acestui aspect. Astfel, din catalogul Lidl de luni, 20 decembrie, te poți inspira pentru câteva idei de cadouri pentru cei dragi. Un produs pe care îl poți dărui atât unui bărbat, cât și unei doamne sau domnișoare, este periuța electrică de dinți. Cea comercializată de Lidl dispune de cronometru de 2 minute cu interval de 30 de secunde și 3 reglări selectabile: Clean: curățare fermă, Sensitive: curățarea delicată a locurilor sensibile, Masaj: masajul stimulant al gingiei. Periuța are o autonomie 90 min și se vinde la prețul de 89,99 lei.

Un produs pe care orice femeie l-ar aprecia este aparatul de masaj 2 în 1, care oferă atât exfoliere cât și masaj. Acesta se vinde la prețul de 49,99 lei. Pentru doamne exclusiv, un cadou inspirat ar fi o trusă de pensule pentru machiaj, care acoperă toate nevoile de înfrumusețare. Aceasta dispune de 14 pensule diferite și este vândută de Lidl la prețul de 39,99 lei. Pe de altă parte, nici domnii nu sunt neglijați, astfel că și aceștia se pot bucura de aparat de tuns părul și barba, cu acumulator. Aparatul dispune de mai multe capete, în funcție de nevoile fiecăruia. Se vinde la prețul de 84,99 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...