Produsul Lidl care va face furori de sărbători. Toţi românii se vor înghesui să îl cumpere. Are un preţ incredibil de mic

Ana Anitoiu 13.12.2021, 10:23
Produsul Lidl care va face furori de sărbători. Toţi românii se vor înghesui să îl cumpere. Are un preţ incredibil de mic

Un produs ce va fi pus la vânzare de Lidl va face furori de sărbători. Toţi românii se vor înghesui să îl cumpere, deoarece va avea un preţ incredibil de mic. Retailerul german a pregătit numeroase oferte speciale în preajma Crăciunului pentru clienții tuturor magazinelor sale din țară, la alimente și băuturi, dar și la idei de cadouri.

Oferte pregătite de Lidl înainte de sărbători

În contextul în care mulți români își fac din timp cumpărăturile de sărbători, Lidl le face oferte chiar și în această săptămână. De luni, românii pot cumpăra, printre altele, slănină și carne de porc la prețuri de pornesc de la 1,09 lei la 100 de grame, dar și ustensile necesare în bucătărie, precum un aparat de umplere a cârnaților, la prețul de 59,99 de lei.

Pentru cei care vor să cumpere deja cadouri de Crăciun, Lidl a inclus în oferta acestei săptămâni produse precum: un microscop la prețul de 219 lei; jocuri ca Jenga și Monopoly pentru copii la 79,99 lei; enciclopedii la 19,99 lei; precum și un Glob pământesc iluminat, la 79,99 de lei și mașinuțe teleghidate la 69,99 de lei.

Clienții Lidl care sunt în căutarea unor cadouri pentru adulți pot cumpăra săptămâna aceasta produse precum: un încălzitor electric pentru picioare, la 84,99 de lei; un umidificator cu ultrasunete, la 149 de lei; un difuzor de arome cu iluminare ambientală și 500 de cristale de sare la 119 lei; și seturi de bijuterii de argint cu lanț și cercei la 79,99 de lei.

Produsul Lidl care va face furori de sarbatori
Magazin Lidl

Produsul Lidl ce va face furori de sărbători

Pe lângă alte produse tradiționale de Sărbători și fel și fel de dulciuri, Lidl mai pune la dispoziția clienților săptămâna aceasta, începând de joi, 16 decembrie, un produs ce va face furori. Mai exact, românii vor putea cumpăra căşti true wireless, sub marca proprie Silvercrest, la un preț de nouă ori mai mic decât cel al modelului Apple AirPods 2.

Căștile true wireless din oferta Lidl înainte de sărbători au acumulatori litiu-polimer (Li-Po) cu capacitate de 50 mAh fiecare și o autonomie maximă de trei ore. Acest model pierde mai puțină energie atunci când nu este folosit și are un risc mai mic de incendiu față de Li-Ion.

Acumulatorii se încarcă repede. Concret, într-un sfert de oră aceștia primesc suficientă energie pentru 75 de minute de muzică. În carcasă există trei LED-uri albe ce indică nivelul bateriei. Căștile vor fi disponibile în patru culori închise: albastru, roșu, verde și gri. aceste căști vor avea garanție de trei ani.

La prețul de 99,99 lei, aceste căști din oferta Lidl pot primi comenzi prin intermediul butoanelor fizice cu care sunt prevăzute și pot fi folosite pentru convorbiri telefonice. Vezi și ce decizie importantă au luat reprezentanții Lidl recent!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...