Produsele de la LIDL de care toată lumea are nevoie în perioada asta. Intră chiar azi, 4 aprilie, în ofertă

Iancu Andreea 04.04.2022, 09:40
Produsele de la LIDL de care toată lumea are nevoie în perioada asta. Intră chiar azi, 4 aprilie, în ofertă

Lidl lansează noi oferte importante pentru cumpărătorii români de astăzi, 4 aprilie, așezând pe rafturile magazinelor produse utile în orice gospodărie. Acestea sunt binevenite pentru cei care își doresc să înceapă curățenia și ordinea de primăvară. De asemenea, pasionații de grădinărit vor găsi numeroase articole utile pentru propria terasă.

Produsele din oferta Lidl, disponibile din 4 aprilie

Retailerul german Lidl își dorește să își surprindă clienții și săptămâna aceasta, începând chiar din prima zi, 4 aprilie, cu oferte noi. Astfel, cumpărătorii fideli vor regăsi o mulțime de articole inspirate, pentru casă și grădină, care vor deveni ajutoare de nădejde pentru curățenia de primăvară și nu numai. Dacă ești pasionat de grădinărit sau pur și simplu ai nevoie să organizezi mai bine casa, treci pe la Lidl începând de luni, 4 aprilie, și vei regăsi o mulțime de produse în ofertă.

Gospodinele care au plănuit să înceapă deja curățenia și organizarea casei, Lidl aduce cutii de depozitare în diferite mărimi, inclusiv cu capac inclus, la prețul de 44,99 lei. De asemenea, hainele vor putea fi așezate mai eficient în dulapuri dacă apelezi la setul de șase umerașe, disponibile în diferite culori, la prețul de 24,99 lei. Curățenia poate fi încheiată cu așezarea unui covoraș nou de intrare, care să îi primească pe invitații de la masa de Paște. Acesta este în oferta Lidl la prețul de 19,99 lei.

Cum poți să îți îngrijești și înfrumusețezi casa și grădina cu produsele din oferta Lidl

Pentru că zilele de primăvară ne dau o stare mai bună, aducând mai multă energie în viața noastră, alege să te bucuri de zilele însorite în natură. Iar grădina sau terasa ta sunt locul perfect în care să îmbini utilul cu plăcutul. Oferta Lidl propune mai multe produse și ustensile potrivite pentru cei pasionați de grădinărit. Ai aparat de curățat cu presiune, ideal pentru igienizarea teraselor, fațadelor și chiar a mașinilor.

Care sunt produsele pe care Lidl le pregătește în oferta de 4 aprilie
Aparatul de curățat cu presiune, din oferta Lidl de luni

Acesta beneficiază de sistem automat de pornire-oprire și poate fi folosit și fără racordarea la alimentarea cu apă datorită funcției integrate de aspirare a apei. Totodată, înlocuirea duzelor de curățare este facilă, realizându-se cu ajutorul sistemului de conectare Quick Connect. De asemenea, mânerul ergonomic tip pistol cu indicator de presiune permite manevrarea sa cu ușurință. Aparatul de curățat sub presiune se vinde la prețul de 649 lei.

Nu uita să cureți și copacii, pentru care Lidl a pregătit un ferăstrău telescopic și o foarfecă Amboss sau Bypass. Prima se comercializează la prețul de 169 lei, în timp ce a doua ustensilă se vinde la prețul de 19,99 lei. După ce ai terminat treaba, poți să depozitezi aparatul și alte ustensile în lada de depozitare, completată cu 2 role și 2 mânere pentru transportul facil, având o capacitate de 270 L și dimensiuni generoase de 117 x 56 x 45 cm. Aceasta se vinde la prețul de 159 lei.

Oferta Lidl România include, de asemenea, jardiniere cu rezervor, balansoar și masă cu scaune pentru ca terasa ta să fie perfectă pentru petrecerea zilelor însorite afară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...