Lidl aduce în toate magazinele produse dorite de toate gospodinele. Retailerul va da lovitura înainte de Paşte

Iancu Andreea 30.03.2022, 19:12
Lidl aduce în toate magazinele produse dorite de toate gospodinele. Retailerul va da lovitura înainte de Paşte

Lidl România pregătește noi oferte pentru clienții săi în apropierea sărbătorii de Paște. O serie de produse dorite de către gospodine urmează să își ocupe locurile pe rafturile retailerului german, care astfel vine cu o mulțime de propuneri pentru cei care se pregătesc de sărbătoare. Oferta Lidl este disponibilă în catalogul magazinului.

Ce produse propune Lidl înainte de Paște

Gospodinele din România au un nou motiv de bucurie, după ce Lidl a anunțat oferta de produse înainte de Paște. Pentru că sărbătorile pascale reprezintă o ocazie pentru români să își dezvăluie talentele culinare, pregătind mese festive bogate, retailerul german propune mai multe articole destinate să le ofere o mână de ajutor gospodinelor.

Astfel, în catalogul Lidl de joi, 31 martie, clienții vor descoperi ofertele din cadrul campaniei „Pregătiri festive în bucătăria ta”. Acestea se concentrează pe articole destinate bucătăriei, care sunt de mare ajutor la pregătirea preparatelor tradiționale de Paște. Pentru că pasca și cozonacul sunt elemente centrale în meniul de sărbătoare, Lidl vine cu o ofertă pentru cântarul de bucătărie, care se vinde la prețul de 59,99 lei și dispune în plus de funcția de calcul al caloriilor, astfel încât să te asiguri că nu acumulezi kilograme în plus după masa în familie.

Lidl aduce produsele dorite de gospodine înainte de Paște
Produsele pregătite de Lidl înainte de Paște

Pregătirile pentru sărbătoarea pascală, în toi la Lidl

Drobul este și el unul dintre aperitivele ce își vor găsi locul pe masa românilor de Paște. Pentru ca acesta să iasă perfect, poți să apelezi la formele de copt pe care Lidl le-a inclus în oferta de joi. Acestea se găsesc în diverse mărimi și costă doar 14,99 lei. Dacă intenționezi să mergi în vizită la cei dragi și îți dorești să îi surprinzi, poți pregăti o prăjitură delicioasă, pe care o poți prepara chiar în tava de copt. Aceasta dispune de capac, astfel că este ușor de transportat. Tava de copt se poate utiliza în cuptor, la o temperatură de max. 240°C și este disponibilă în variantă dreptunghiulară sau circulară, la prețul de 39,99 lei.

Dacă organizezi masa de Paște acasă, asigură-te că totul este pus la punct până la cel mai mic detaliu. Apelează la o față de masă festivă, ce include și napron, realizată din poliester, care se regăsește în două variante de dimensiuni. Aceasta înfrumusețează locul în care servești preparatele tradiționale și se vinde la prețul de 44,99 lei. De asemenea, pentru un plus de culoare, poți să incluzi în amenajarea mesei de sărbătoare și câteva decorațiuni. Figurine de lemn cu motive pascale sau coșurile colorate în care poți așeza ouăle vopsite se găsesc la prețul de 4,99 lei în magazinele Lidl începând de joi.

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, face dezvăluiri
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...