Produsele care intră joi în magazinele Lidl România au reduceri foarte mari. Ce poți să cumperi la ofertă

Stan Filon 09.08.2023, 15:17
Produsele care intră joi în magazinele Lidl România au reduceri foarte mari. Ce poți să cumperi la ofertă

Românii trebuie să știe care sunt produsele care intră la reducere, începând de joi, în magazinele Lidl România! Sunt oferte pentru toate buzunarele, iar cumpărătorii au de unde alege. De la alimente, până la parfumuri!

Produsele care intră joi în magazinele Lidl România au reduceri foarte mari

Așadar, Lidl România le-a pregătit o surpriză plăcută românilor. Lanțul de magazine german a publicat deja lista cu produsele care vor fi la reducere, începând de joi, iar românii vor putea cumpăra și alimentele mult râvnite.

Începând de joi, românii pot cumpăra mici făcuți din carne de porc și vită cu doar 13,99 lei kilogramul, aceștia fiind reduși cu 22%. De asemenea Lidl scoate la vânzare și mix grill de pui, condimentat, redus cu 23%, care se vinde la prețul de 1,99 lei per suta de grame.

Produsele care intra joi in magazinele Lidl Romania au reduceri foarte mari. Ce poti sa cumperi la oferta
Produsele care intra joi in magazinele Lidl Romania au reduceri foarte mari. Ce poti sa cumperi la oferta

Alimente și băuturi fine

De asemenea, cârnăciorii Cârnăciorii jalapeno / chili pot fi cumpărați și ei la reducere. Caserola de 420 degrame va costa de joi 13.99 lei, însă stocul este limitat. Tot limitat este și stocul de Sushi Philadelphia, care se vinde la caserolă de 240 de grame pentru 16,99 de lei.

Aluatul de patiserie poate fi cumpărat și el la reducere din magazinele Lidl, de joi, la prețul de 3,49, fiind redus cu 20 de procente. Dacă aveți chef de ceva dulce, tot la Lidl veți găsi prăjituri la reducere. Fie că alegeți amandină sau savarină, caserola de 300 de grame va costa 7,99 lei, de la 9,99 lei.

Dacă aveți o petrece în familie sau pur și simplu vreți să vă relaxați alături de prieteni la un pahar de vin, trebuie să vă spunem că începând cu ziua de joi veți putea cumpăra sticla de vin Busuioacă de Bohotin de Averești cu doar 9,99 de lei, reducerea fiind de 23%. Și bere la reducere veți găsi tot la Lidl. Vaxul de 6 sticle de bere Pils, la 0,33L va costa doar 14,99, redusă de la 20,39 lei.

Lidl scoate la raft și cafea măcinată Gold, la prețul de 18, 99, de la 24,99 punga de 500 de grame, dar vine și cu mai multe oferte la gin, wiskey sau lichior la prețuri fără concurență. Așadar, se anunță o zi plină de reduceri la magazinele Lidl din toată țara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...