Problemele se ţin lanţ de Oana Roman. Ce se întâmplă acum cu Mioara, mama vedetei: “Era disperată”

Cristian Cojocaru 26.02.2021, 14:19
Problemele se ţin lanţ de Oana Roman. Ce se întâmplă acum cu Mioara, mama vedetei: “Era disperată”

Problemele pentru Oana Roman par să nu se mai sfârșească. După ce a trecut printr-un divorț, vedeta a menționat problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa, Mioara Roman. Aceasta a fost supusă unei alte intervenții chirurgicale.

Problemele se țin scai de Oana Roman

Abia ce fusese externată din spital iar Oana Roman radia de fericire pe pagina sa de Instagram la acea vreme, se pare că problemele de sănătate o urmăresc în continuare pe mama sa, Mioara Roman. Aceasta a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, chiar la o lună distanță de cea anterioară.

În ultima vreme, starea de sănătate a femeii acuza o stare generală rea, iar medicii au descoperit motivul din cauza căruia aceasta a fost nevoită să se interneze din nou. După ce operația de laparoscopie în scopul de a i se înlătura colecistul a fost un succes, vedeta a menționat la acea vreme că problema era una foarte urgentă. Iată că, Mioara Roman a fost nevoită să ajungă din nou pe masa chirurgilor.

”Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea atunci Oana Roman pe InstaStory.

Mioara Roman a fost nevoită să se opereze din nou, operație care s-a încheiat cu succes
Mioara Roman a fost nevoită să se opereze din nou, operație care s-a încheiat cu succes

Tratament cu antibiotice urmat de o nouă operație

Oana Roman a anunțat pe rețelele de socizalizare că medicii au decis internarea fostei soții a lui Petre Roman pentru un tratament cu antibiotice urmând a suferi o nouă operație.

”Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Și de această dată, operația a reușit iar Oana Roman a povestit că poate răsufla ușurată.

“Mama se simte foarte bine, totul a fost bine. Am avut mare încredere în medici”, a spus aceasta într-un InstaStory.

Pe lângă această situație complicată, Oana Roman a povestit și despre situația cu care se confruntă acasă. Lipsa utilităților au creat mari probleme în condițiile în care Mioara Roman trebuia să se prezinte la spital pentru operație.

“Trecem printr-o situaţie foarte neplăcută. Nu avem curent, ceea ce înseamnă că nu avem căldură, dar nici apă. Clar nu e ok. Mama m-a înnebunit, era disperată. Mi-a zis că ea trebuie să facă duş înainte să meargă la doctor. I-am explicat că există o singură soluţie: ligheanul”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe