Problemele de sănătate ale lui Bruce Willis se accentuează rapid. Actorul, diagnosticat cu afazie. „Nu pare să înțeleagă prea mult din ceea ce spun alții”

Mihnea Tălău 08.12.2022, 16:38
Problemele de sănătate ale lui Bruce Willis se accentuează rapid. Actorul, diagnosticat cu afazie. „Nu pare să înțeleagă prea mult din ceea ce spun alții”

Familia lui Bruce Willis „prețuiește fiecare clipă” petrecută cu el și „se roagă pentru un miracol de Crăciun”, în timp ce starea sa de sănătate se depreciază cu rapiditate.

Familia, strâns unită în jurul marelui actor

În lunile care au trecut de când legendarul actor s-a retras din cariera sa de zeci de ani la Hollywood, el și fosta sa soție, Demi Moore, au devenit și mai apropiați, în timp ce actuala sa soție, Emma Heming, încearcă să-l ajute să comunice.

Familia a anunțat în luna martie că Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, suferă de afazie, o tulburare care afectează capacitatea celui care suferă de afazie de a vorbi și de a înțelege limbajul, scrie DailyMail.

De atunci, starea lui s-a ameliorat, a declarat o sursă apropiată, iar familia sa se reunește acum pentru a petrece fiecare moment pe care îl pot petrece împreună.

Sursa a continuat spunând că Moore ‘a fost în contact permanent cu Bruce și Emma.

 

 

Emma este vocea și comunicatorul lui Bruce Willis

Ea profită de fiecare ocazie pe care o are pentru a petrece timp cu el’, au spus ei, adăugând: ”Dacă nu este acolo lângă el, îl sună la telefon doar pentru ca Bruce să-i audă vocea”.

Familia mixtă își petrece acum sărbătorile în Idaho împreună, așa cum fac în fiecare an, iar fiica lui Willis cu Moore, Tallulah, în vârstă de 28 de ani, a împărtășit recent o fotografie în care își îmbrățișează mama, în timp ce tatăl ei stătea în apropiere și se uita la câinele lui Demi, Pilaf.

Demi și Emma au devenit, de asemenea, mai apropiate, deoarece lucrează împreună pentru a-l ajuta pe actorul aflat în dificultate.

”Bruce nu poate spune prea multe și nu pare să înțeleagă prea multe din ceea ce spun ceilalți. Așa că Emma a fost cu adevărat vocea și comunicatorul pentru el. Sunt zile în care se văd frânturi din vechiul Bruce Willis. Dar sunt scurte și rare”, a mai precizat sursa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...