Bruce Willis renunță la actorie. Actorul a fost diagnostricat cu o afecţiune gravă

Nicu Stan 30.03.2022, 23:06
Bruce Willis renunță la actorie. Actorul a fost diagnostricat cu o afecţiune gravă

Bruce Willis renunță la actorie. Lumea filmului este în stare de șoc după ce s-a aflat că retragerea actorului de la Hollywood este cauzată de diagnosticarea sa cu o afecţiune gravă. Nimeni nu și l-ar putea închipui pe Bruce Willis, unul dintre cei mai iubiţi actori ai filmelor de acţiune, în rolul unui adevărat pensionar.

Șoc la Hollywood. Bruce Willis renunță la actorie. Actorul ar fi grav bolnav

Bruce Willis se retrage din lumea filmului după ce ar fi fost diagnosticat cu o boală gravă. Îndrăgitul actor are un început de Alzheimer, astfel încât ar fi nevoit să renunțe la actorie.

Dacă totul se confirmă, din păcate, Bruce Willis riscă să joace un ultim rol, cel al unui pensionar simpatic, dar uituc.

Bruce Willis are probleme pe platourile de filmare din cauza bolii
Bruce Willis are probleme pe platourile de filmare din cauza bolii

Bruce Willis nu mai face față la fimări

Asta susţin câţiva cineaşti, care susțin că Bruce Willis a devenit dificil la filmări, uită textul, nu poate învăţa replici, nu zâmbeşte, nu se poate mişca aşa cum o făcea odată şi că este mereu însoţit de un asistent medical.

Spre exemplu, regizorul iraniano-american Matt Eskandari a anunțat în mediul onlie că Bruce Willis a început să-şi piardă memoria.

Boala ar avansa rapid în cazul lui Bruce Willis

„Îl cunosc bine pentru că l-am regizat în mai multe filme în ultimii doi ani. Este o situaţie tristă să vezi o legendă ca Bruce, care se deteriorează chiar în faţa ochilor tăi”, a scris Matt Eskandari.

Răspunzându-i unui internaut, care spunea că Bruce Willis a căzut în dizgraţie cu cele 8 filme nominalizate la Zmeura de Aur, după ce în cariera sa a colaborat cu Quentin Tarantino, Brian De Palma and Wes Anderson, Eskandari a răspuns cât a putut de sincer. „Suferă de demenţă”, a precizat Matt Eskandari.

De ce a făcut Bruce Willis actorie

Dacă ar fi să se facă o retrospectivă a carierei lui Bruce Willis, trebuie precizat că acesta a studiat actoria pentru a-şi trata bâlbâiala, motiv pentru care a fost mult timp ţinta glumelor proaste şi din cauza căreia a fost şi concediat dintr-un bar din Manhattan, New York.

Neajunsurile au fost demult şterse de succesele repurtate marile ecrane cu blockbusterele „Die Hard”, „Pulp Fiction”, „The sixth sence” şi „Armageddon”.

Alți actori care au fost afectați de Alzheimer

Și alți actori celebri s-au confruntat cu afecţiune gravă. Robin Williams, afectat de demenţa cu corpi Lewy, a preferat să-şi ia viaţa decât să-şi vadă arta risipindu-se.

De asemenea, Charlton Heston a recunoscut în anul 2002 că suferea de Alzheimer, în timp ce Sean Connery a preferat să se retragă din lumea actoriei.

Urmăriți Impact.ro și pe