FOTO EXCLUSIV

Probleme în familia lui Ştefan Bănică Jr.? Locul în care Lavinia Pîrva stă mai mult decât acasă. Imaginile astea spun multe

Iancu Andreea 04.05.2021, 14:22

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează o familie frumoasă, împreună cu fiul lor, Alexandru, care urmează să împlinească în curând doi ani. Totuși, cei doi soți, care se bucură deja de un mariaj de aproape patru ani, nu au mai fost surprinși împreună, motiv pentru care gurile rele au dat frâu liber zvonurilor. Imaginile recente surprinse de reporterii impact.ro arată care este locul în care Lavinia Pîrva își petrece mai mult timp decât acasă, lăsând loc de speculații.

Probleme în paradis pentru familia lui Ștefan Bănică Jr.? Care este locul în care a fost surprinsă Lavinia Pîrva petrecând mai mult timp decât acasă

Soția lui Ștefan Bănică Jr. este o femeie frumoasă și extrem de ambițioasă, preferând să se ocupe singură de unele chestiuni și astfel fiind o femeie independentă, în ciuda mariajului cu celebrul cântăreț. Chiar dacă pandemia a afectat mulți români din punct de vedere financiar, printre ei numărându-se și artiștii, se pare că în familia lui Ștefan Bănică Jr. nu există probleme. Cuplul era surprins în urmă cu câteva luni achiziționând un apartament într-un cartier rezidențial din Capitală, deși concertele și evenimentele au fost oprite pentru moment.

Totuși, se pare că cei doi soți sunt persoane extrem de calculate și au așteptat momentul oportun pentru a face această investiție. Însă zvonurile au început să apară după ce Lavinia a început să fie văzută tot mai des petrecând timpul în afara casei, la apartementul din cartierul rezidențial din zona Barbu Văcărescu. Aceasta merge destul de des și chiar postează imagini pe contul său de Instagram de pe balconul noii sale achiziții. Frumoasa brunetă a fost surprinsă recent de reporterii impact.ro petrecând aproape două ore în proaspătul apartament, care valorează peste 130.000 de euro și ulterior întorcându-se acasă la Alexandru și la Ștefan.

Care este locul în care Lavinia Pîrva stă mai mult decât acasă
Lavinia Pîrva, surprinsă tot mai des în apartamentul proaspăt achiziționat, dintr-un cartier rezidențial

Cântăreața a semnat un contract cu PRO TV și urmează să apară la o emisiune celebră a postului

Viața de proaspătă mămică nu este deloc ușoară, însă Lavinia Pîrva pare să îi facă față cu brio. Frumoasa brunetă reușește printr-o minune să facă față și carierei dar și vieții de familie, mai cu seamă că băiețelul său, Alexandru, este încă micuț și are nevoie de prezența ei. Cu toate acestea, cântăreața urmează să se bucure de un nou loc de muncă, apropiat scenei pe care înainte obișnuia să performeze. Lavinia Pîrva a semnat de curând un contract cu postul PRO TV și urmează să facă parte din echipa emisiunii „Vorbește lumea”. Astfel, ea li se va alătura Lorei și lui Cove, fiind colegă și cu frumoasa Anna Lesko, care are o rubrică de gătit.

Pentru că este mămică cu normă întreagă în această perioadă, nicio altă rubrică nu i s-ar fi potrivit mai bine ca cea de parenting. Astfel, bruneta va dezbate în una dintre edițiile din timpul săptămânii, cel mai probabil joia, cele mai fierbinți subiecte pentru viitori sau actualii părinți. Așadar, fanii artistei, care nu au mai văzut-o de aproape un an de zile pe o scenă, vor putea să o admire din fața televizoarelor în noua postură de reporter și prezentator al rubricii de parenting de la „Vorbește lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...