Lavinia Pîrva a semnat cu Pro TV. La ce emisiune o vom vedea pe soția lui Ștefan Bănică

Ana Anitoiu, Narcisa Tomulescu 22.04.2021, 09:13

Lavinia Pîrva a semnat cu Pro TV. Soția lui Ștefan Bănică a dezvăluit că va putea fi văzută la o emisiune, alături de alte vedete îndrăgite în țară. Cântăreața a spus că noul proiect i se potrivește de minune, chiar dacă nu are legătură cu cariera ei în muzică.

La ce emisiune o vom vedea pe Lavinia Pîrva

Frumoasa brunetă nu pierde timpul. Este cântăreață, dar și femeie de afaceri, mama unui băiețel de doi ani și soția lui Ștefan Bănică Jr., iar acum are un nou proiect. Mai exact, începând de săptămâna viitoare, Lavinia Pîrva va face parte din echipa emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro TV, unde se va ocupa de o rubrică de parenting. Mai exact, într-o zi pe săptămână, cel mai probabil în fiecare joi, ea va dezbate subiecte de interes pentru mămici atât din studio, cât și din diverse locații, în funcție de temele discutate.

Astfel, Lavinia Pîrva devine colegă cu Lora și Cove, coprezentatorii emisiunii ”Vorbește Lumea”, precum și cu Cristina Cioran, care prezintă în fiecare miercuri rubrica de Revista Presei, cu cântăreața Anna Lesko, care gătește tot felul de bunătăți în fiecare marți și joi, precum și cu cântăreața Francisca, responsabilă de meteo, soția lui Ștefan Bănică Jr. își aduce și ea contribuția cu o rubrică utilă pentru părinți.

Lavinia Pirva a semnat cu Pro TV. La ce emisiune o vom vedea pe sotia lui Stefan Banica
Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva, despre noul ei proiect în televiziune: ”Mi se potrivește”

Lavinia Pîrva a dezvăluit că proiectul de la Pro TV i se potrivește, pentru că în această perioadă, având un copil în vârstă de doi ani, își ocupă foarte mult timp cercetând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea celor mici, dar și despre sănătatea și starea ei de bine, ca mamă. Vedeta face tot posibilul pentru ca fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr, pe care l-au numit Alexandru, să crească frumos și fericit.

”Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomatologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a spus Lavinia Pîrva, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI