Probleme în cuplul Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva? Cum s-au afişat cei doi artişti la cumpărături. Foto

Ioana Bucur 10.06.2021, 10:56

Au apărut probleme în cuplul Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva? Cum s-au afișat recent cei doi artiști, la cumpărături.

Probleme în cuplul Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva?

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva au fost întotdeauna discreți cu privire la relația lor. Cei doi sunt văzuți destul de rar împreună dar, de fiecare dată, par extrem de apropiați. Lucrurile nu au stat chiar așa, în urmă cu câteva zile, când au fost surprinși, în oraș, la cumpărături, de echipa de paparazzi Spynews.

Însoțiți de un bărbat, ce le-ar fi prieten de familie, notează sursa menționată, Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva s-au oprit în fața unui magazin de mobilă. După ce au ieșit din mașina decapotabilă condusă de artist, cei trei s-au îndreptat spre intrarea în magazin. În tot acest timp, Lavinia și juratul Next Star au părut distanți. Mai mult, bruneta a ales să rămână afară, relaxându-se pe o canapea, în timp ce bărbații au intrat în centrul comercial. Câteva minute mai târziu, cei doi au ieșit din magazin, zâmbitori, cu o cutie roșie, legată cu fundă, semn că erau, de fapt, în căutarea unui cadou.

Lavinia Pîrva este greu de recunoscut în imaginile surprinse. Mereu elegantă, cu un machiaj impecabil, soția artistului a ales, de această dată, o ținută lejeră, monocromatică, singurul accesoriu fiind o șapcă neagră.

Probleme în cuplul Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva?
Lavinia Pîrva a rămas în fața magazinului de mobilă, în timp ce Ștefan Bănică a intrat să cumpere un cadou. Sursa oto: Spynews

Artistul, detalii nebănuite din culisele noul sezon Next Star

Ștefan Bănică a aceeptat o nouă provocare, ocupând un loc la masa juraților show-ul de talente Nex Star, de la Antena 1. Sezonul 10 a debutat în primăvara anului 2020, însă a fost întrerupt de pandemia de Covid-19. Acum, după mai bine de un an de amânări, emisiunea prezenttaă de Dan Negru a revenit pe post.

Înainte de a doua premieră a noului sezon, Ștefan Bănică Jr a dezvăluit cum s-a filmat, de fapt, Next Star. Artistul a explicat că talentele concurenților sunt mult mai diverse față de anii precedenți, emisiunea fiind filmată în două părți – prima, anul trecut, cea de-a doua, anul acesta.

„Avem și comici, avem și roast-uri. Eu am fost acolo ca un spectator, cu un cuvânt de spus, dar în fața copiilor trebuie doar să te uiți, să te îmbogățești cu puritatea lor, ei nu mint, nu au măști, oamenii trebuie să fie interesați să se uite. Acest „Next Star” s-a filmat într-un an de zile în 2 părți, din cauza pandemiei. Începând de mâine, e filmat acum un an, iar cealaltă jumătate de emisiune am terminat-o acum o lună.

Copiii cresc foarte repede și așa o să vedeți diferența, între cum erau anul trecut. Unii sunt care fac performanță de mici, alții cântă, alții apar care nu au nicio legătură cu numărul în sine, spectacolul este ad-hoc”, a dezvăluit Ștefan Bănică Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...