Andreea Marin, deranjată de o întrebare legată de Ștefan Bănică Jr. Ce fel de relaţie au, după atâţia ani de la divorţ

Ioana Bucur 09.06.2021, 08:50
Andreea Marin, deranjată de o întrebare legată de Ștefan Bănică Jr. Ce fel de relaţie au, după atâţia ani de la divorţ

Andreea Marin, deranjată de o întrebare legată de Ștefan Bănică Jr. Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, însă despărțirea lor, presărată cu scandaluri legate de infidelitate, a fost subiect intens dezbătut în spațiul public. Chiar și acum, la ani buni de la separare, este un punct sensibil pentru celebra prezentatoare TV. Ce fel de relație au acum cei doi.

Andreea Marin, deranjată de o întrebare legată de Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și-a deschis casa și sufletul, într-un interviu sincer. Vedeta a vorbit cu Rodica Ciorănică despre carieră, echilibrul interior, pacea sufletească, renunțarea la sine în favoarea celorlalți, imposibilitatea de a fi pe placul tuturor, cum se trăiește dragostea după vârsta de 40 de ani și avantajele și dezavantajele celebrității. Zâmbetul i-a dispărut de pe chip în momentul în care a primit o întrebare despre fostul ei soț.

Andreea Marin, deranjată de o întrebare legată de Ștefan Bănică Jr. Tonul dialogului s-a schimbat, după ce a fost întrebată de Rodica Ciorănică: „Când ați decis că este momentul să vă despărțiți?”. Vedeta a refuzat să răspundă la întrebare, vorbind despre suferința prin care a trecut fiica sa, Violeta, în acea perioadă. Andreea Marin a dat câteva detalii despre relația actuală cu artistul, spunând că își iubesc în egală măsură copilul, comunică și că, după atâția ani de la divorț, nu mai au nimic de împărțit.

„Nu o să vorbesc despre asta. Violeta a simțit despărțirea dintre noi, a suferit ca orice alt copil cu părinți care au divorțat, dar în timp a înțeles. Este iubită în egală măsură de amândoi, comunicăm, încercăm să avem o relație decentă pentru ea. Au trecut mulţi ani, nu mai avem nimic de împărțit”, a răspuns Andreea Marin.

Andreea Marin, deranjată de o întrebare legată de Ștefan Bănică Jr
Andreea Marin și Ștefan Bănică

Violeta știe deja ce vrea de la viitorul său: „Sunt uimită”

Andreea Marin este o mamă mândră și are toate motivele. Recent, prezentatoarea de la TVR 2 a anunțat că fiica ei și-a ales deja cariera pe care vrea să o urmeze.

„Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a explicat Andreea Marin.

Prezentatoarea a dezvăluit că a fost uimită de dorința tinerei, dar că nu îi dorește altceva decât să o vadă fericită.

„Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a mai spus Andreea Marin.