Probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea. Iubita lui, Irina, a făcut anunțul. Prin ce trece acum fostul lider PSD

Probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea. Iubita lui, Irina, a făcut anunțul. Prin ce trece acum fostul lider PSD

Liviu Dragnea are probleme de sănătate, după cum a anunțat iubita lui, Irina Tănase. Ea a dezvăluit prin ce trece acum fostul lider al PSD.

Ce probleme de sănătate are Liviu Dragnea

Mai exact, Liviu Dragnea a acuzat dureri insuportabile la coloana vertebrală. Iubita lui a dezvăluit că a fost consultat de medici.

“I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, pentru Fanatik.ro.

Liviu Dragnea a început să primească îngrijiri medicale la două săptămâni după decizia instanței, în favoarea lui, în urma demersurilor pe care le-a făcut avocata sa.

Probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea. Iubita lui, Irina, a făcut anunțul. Prin ce trece acum fostul lider PSD

Ce i se permite lui Liviu Dragnea să facă, în spatele gratiilor

Astfel, programul lui Liviu Dragnea a fost schimbat, în spatele gratiilor. Fostul lider al PSD a început să facă fizioterapie și kinetoterapie, astfel încât durerea să îi scadă în intensitate.

”De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a spus Irina Tănase.

Liviu Dragnea a fost sancționat, în urmă cu câteva luni, după ce, în iunie, i-a dat un interviu, prin Skype, fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu. În acel interviu, a oferit detalii despre situația lui din penitenciarul Rahova.

Avocata lui Liviu Dragnea a spus că fostul președinte al Camerei Deputaților este ținut în continuare închis în celulă timp de 23 de ore pe zi. Are doar o oră de pauză, pe care și-o petrece în curtea penitenciarului.

Aceasta în condițiile în care decizia instanței ca lui Liviu Dragnea să îi fie dat din nou dreptul la muncă a fost publică la data de 15 septembrie.

”Și dreptul la sănătate i-a fost încălcat. El nu a fost dus la Spitalul Foișor pentru investigațiile necesare, are probleme lombare și cervicale cu hernii, și din cauza faptului că nu a avut posibilitatea să se miște i s-au umflat genunchii și a cerut să fie dus la un RMN și a fost dus după 4 săptămâni. Din 26 iunie este blocat in celulă”, a precizat avocata lui Liviu Dragnea.

Potrivit legii, deținuții pot cere eliberare condiționată pe baza pe care le-au muncit în penitenciar. Însă, pentru că Liviu Dragnea este ținut în celulă fără drept la muncă de peste trei luni, el nu va putea cere să iasă pe eliberare condiționată în luna ianuarie. Fostul lider al PSD ar putea aștepta până în martie sau aprilie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI