Logodnica lui Liviu Dragnea a rupt tăcerea! Totul despre planurile de căsătorie cu fostul lider PSD. Ce spune despre diferența de vârstă dintre ei

Elena Avramescu 13.09.2020, 17:02
Logodnica lui Liviu Dragnea a rupt tăcerea! Totul despre planurile de căsătorie cu fostul lider PSD. Ce spune despre diferența de vârstă dintre ei

Irina Tănase și Liviu Dragnea formează un cuplu extrem de controversat, din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, Irina având 27 de ani, pe când Liviu are 57 de ani, ca să nu mai punem la socoteală faptul că fostul lider PSD este închis pentru fapte de corupție în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Logodnica lui Liviu Dragnea a rupt tăcerea!

Irina Tănase a oferit un interviu pentru Antena 3, în care a vorbit despre momentele grele din viața lor de cuplu, după ce aceasta i-a rămas alături fostului lider PSD chiar și după condamnarea acestuia, spre surprinderea tuturor. În plus, a dat mai multe detalii cu privire la viața lor intimă, cum ar fi faptul că ea și Liviu Dragnea se gândesc chiar și la căsătorie și la întemeierea unei familii în adevăratul sens al cuvântului.

„Da, ne vom căsători. Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat”, a spus Irina Tănase referitor la relația cu Liviu Dragnea, închis în prezent la Penitenciarul Rahova.

Logodnica lui Liviu Dragnea a rupt tacerea
Logodnica lui Liviu Dragnea a rupt tacerea

Totul despre planurile de căsătorie cu fostul lider PSD. Ce spune despre diferența de vârstă dintre ei

Atunci când a fost întrebată dacă au discutat și despre copii, Irina Tănase a spus că da, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii. Chiar dacă sunt conștienți că diferența de vârstă dintre ei este destul de mare, dar și că iubitul ei este închis la penitenciarul Rahova pentru fapte de corupție, logodnica lui Dragnea spune că nu are o problemă cu aceste lucruri, considerând că este nevinovat.

„Eu știu că Liviu este nevinovat! Știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Noi ne înțelegem foarte bine, ne completăm. Voi fi atacată pentru afirmațiile pe care le fac, prin prisma diferenței de vârstă. Deja știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată”, a mai spus Irina Tănase.

Irina Tănase a mai a vorbit și despre abuzurile la care ar fi fost supus fostul președinte PSD. Cu siguranță închisoarea nu-i priește astfel că starea lui de sănătate ar fi extrem de gravă și nu apar semne cum că se va îmbunătăți, ținând cont de evoluția lucrurilor din prezent.

“Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este una foarte gravă. Cred că asta se vede și din faptul că ieri a ieșit doamna avocat să facă declarații pe subiectul acesta, că altfel știți bine că noi nu suntem genul de oameni care să facem declarații publice despre viața noastră privată”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...