Problema de care se lovea Benone Sinulescu la concerte. ”Veneau și spuneau că sunt copiii mei”. Câte astfel de episoade a avut

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 19.11.2021, 10:33
Problema de care se lovea Benone Sinulescu la concerte. ”Veneau și spuneau că sunt copiii mei”. Câte astfel de episoade a avut

Benone Sinulescu se lovea uneori de o problemă la concertele sale. Mai mulți tineri au venit la evenimente de-a lungul timpului și i-au spus regretatului cântăreț de muzică populară că sunt copiii lui, după ce el ar fi avut relații amoroase cu mamele lor.

Benone Sinulescu a avut o căsnicie de 40 de ani

Benone Sinulescu s-a stins joi la vârsta de 84 de ani, la o zi după ce a aniversat miercuri 40 de ani de la căsătoria cu Elena Sinulescu. Soția lui a spus că nu mai este om de când artistul a decedat. Cei doi s-au căsătorit pe vremea când el avea 44 de ani.

”Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi (joi, n.r.) la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut Covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen.

Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a spus Elena Sinulescu.

Problema de care se lovea Benone Sinulescu la concerte. ”Veneau si spuneau ca sunt copiii mei”. Cate astfel de episoade a avut
Benone Sinulescu

Benone Sinulescu, despre cum și-a cunoscut soția

Benone Sinulescu a povestit la un moment dat cum și-a cunoscut soția, pe care o numea Leni. Artistul, care a primit de-a lungul timpului numeroase cereri în căsătorie de la admiratoarele lui, a spus că a întâlnit-o pe aleasa inimii lui datorită regretatei cântărețe de muzică populară Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la o masă, după un spectacol.

”Ne-am înţeles bine, încă de la început. Ne iubim şi acum, după 38 de ani. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă. Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, spunea artistul.

Benone Sinulescu, despre tinerii care pretindeau că sunt copiii lui

Benone Sinulescu a mai povestit la un moment dat că el și soția lui nu au putut avea copii, precizând că Leni a pierdut mai multe sarcini. Însă, de-a lungul carierei sale, artistul s-a trezit la unele concerte cu tineri care îi spuneau că sunt fiii sau fiicele lui.

”Venea câte unul şi spunea că e fiul meu. Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu». Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui. O fată mi-a spus că o cheamă Benonia şi că este rodul iubirii mele cu mama ei”, a spus Benone Sinulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe