Ce s-a întâmplat cu doar o zi înainte de a muri cu Benone Sinulescu. Soţia cântăreţului a povestit tot

Nicu Stan 19.11.2021, 09:28
Ce s-a întâmplat cu doar o zi înainte de a muri cu Benone Sinulescu. Soţia cântăreţului a povestit tot

S-a aflat ce s-a întâmplat cu doar o zi înainte de a muri cu Benone Sinulescu. Soţia cântăreţului a povestit că au avut o sărbătoare importantă în familie. De asemenea, soția regretatului artist a povestit de ce ar fi decedat acesta. Aceasta a precizat că nu covidul este vinovat de moartea lui Benone Sinulescu.

Ce a sărbătorit Benone Sinulescu cu o zi înainte să moară. Elena Sinulescu a spus totul

Cu o zi înainte să moară Benone Sinulescu s-a sărbătorit ceva foarte important în familie. Soția lui Benone Sinulescu a povestit că, în ziua dinaintea morții lui Benone Sinulescu, cei doi au sărbătorit 40 de ani de la căsătorie.

Elena Sinulescu a ținut să precizeze că Benone Sinulescu nu avea coronavirus, ci avut o pneumonie. În plus, soția regretatului cântăreț a povestit că artistul a murit acasă, din cauza bolii de plămâni.

Benone Sinulescu a decedat la 84 de ani
Benone Sinulescu a decedat la 84 de ani

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu

”Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen.

Veneau medicii periodic acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru click.ro.

Benone Sinulescu suferea și de o afecțiune a carotidei

De asemenea, Benone Sinulescu suferea și de o afecțiune a carotidei. Aceasta ar fi necesitat o intervenție chirurgicală, însă medicii s-au temut că acesta va muri pe masa de operație.

”Cu operația de carotida nu este că nu am vrut eu să îl operez. Pur și simplu nu s-a putut. Am trimis analizele la toți medicii. Și mi-au spus să îl trec pe tratament, să nu îl supun unui risc, că rămânea pe masa de operație”, a mai spus Elena Sinulescu.

Când a început să se simtă rău Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a început să se simtă rău încă de duminică, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit în fiecare zi, astfel că a decedat joi în jurul orelor 14:50. Celebrul cântăreț avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie care s-a dovedit a fi fatală.

De asemenea, Benone Sinulescu a ajuns pe mâinile medicilor și în luna iunie, când a fost găsit inconștient în casă de către apropiați. Atunci a fost stabilizat de către medici, iar după asta a fost chiar şi la o clinică de recuperare.

Organismul lui Benone Sinulescu era slăbit

De data aceasta, organismul lui Benone Sinulescu a fost prea slăbit, iar doctorii nu au mai putut să îl ajute cu nimic. Conform Elenei Sinulescu, acesta era chiar optimist în ultima perioadă şi spera că se va pune pe picioare.

Nu a fost așa, de duminică, atunci când au apărut ultimele semne de neputință, starea lui Benone Sinulescu s-a degradat puternic. Acum, familia artistului se pregătește de înmormântare.

Urmăriți Impact.ro și pe