De când îşi făcuse, de fapt, Benone Sinulescu testamentul. Detalii şocante despre regretatul artist

Iancu Andreea, Ana Ionescu 19.11.2021, 09:39
De când îşi făcuse, de fapt, Benone Sinulescu testamentul. Detalii şocante despre regretatul artist

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, Benone Sinulescu, s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Cântărețul de muzică populară, care bucura pe toată lumea cu muzica și voia lui bună, se confrunta în ultima perioadă cu mai multe probleme de sănătate. Fiind și un om așezat și calculat, artistul a ales să își pregătească testamentul cu mult înainte ca el să cadă la pat din cauza bolii, făcând din timpul vieții demersurile pentru cei care vor moșteni averea sa. Puțini sunt cei care știu de când își făcuse, de fapt, Benone Sinulescu testamentul. El și soția sa au aranjat totul.

Benone Sinulescu își făcuse testamentul de multă vreme

Interpretul de muzică populară s-a asigurat că nu pleacă din această lume fără să lase lucrurile în ordine. Acesta este și motivul pentru care Benone Sinulescu își făcuse testamentul cu mult timp înainte de a se stinge. Artistul, care avea 84 de ani, a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață acasă, în patul său, alături de soția sa. Acum, toată averea cântărețului va reveni familiei lui.

Încă din 2014, Benone Sinulescu afirma că soția sa va fi cea care va moșteni totul, între cei doi fiind o iubire și o încredere fără măsură. Din urmă cu șapte ani de zile, artistul își făcuse testamentul, care a fost întocmit la notariat. De asemenea, drepturile de autor vor fi și ele moștenite de membrii familiei sale.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari, declara, la momentul respectiv, Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu își făcuse deja testamentul
Artistul, alături de soția sa

Soția lui Benone Sinulescu, după decesul artistului

Tragedia s-a petrecut în urmă cu o zi, în jurul prânzului, când boala cu care se confrunta și vârsta și-au spus cuvântul. Benone Sinulescu pleca din această lume ieri, în ciuda regretelor soției sale. Femeia este distrusă de pierderea suferită, cântărețul fiindu-i partener de viață de mai bine de patru decenii. Benone Sinulescu urmează să fie depus la Filarmonica și va fi înmormântat în cimitirul Eternitatea.

Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!, a declarat soția lui Benone Sinulescu pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...