Pro TV vs. Kanal D. Cine a câștigat marele duel TV între Survivor și Românii au talent

Daria Petrescu 05.02.2021, 19:17
Pro TV vs. Kanal D. Cine a câștigat marele duel TV între Survivor și Românii au talent

Vineri seara, 5 februarie, „Românii au talent”, sezonul 11 a debutat în forță la Pro TV. Show-ul a fost difuzat în același timp cu emisiunea „Survivor România”, la Kanal D, una dintre cele mai urmărite în ultima lună. Pe de o parte telespectatorii au avut parte de momente spectaculoase și numere rare din partea concurenților de la Pro tv, iar de cealaltă parte tensiunile din Republica Dominicană au ținut oamenii cu sufletul la gură. Cine a câștigat marele duel TV între Survivor și Românii au talent.

Pro TV vs. Kanal D. Telespectatorii au avut parte de spectacol și adrenalină

Jocul a continuat și vineri, 5 februarie, pentru concurenții de la Survivor România, în prima zi de difuzare a show-ului Românii au talent, sezonul 11. Lupta a fost strânsă din punct de vedere a audiențelor, iar rezultatele au fost total neașteptate. Cine a câștigat marele duel TV între Survivor și Românii au talent

Joi seara, Ana Porgras s-a alăturat echipei Faimosilor. Gimnasta a avut parte de o intrare spectaculoasă și surprinzătoare pentru cei aflați deja în competiție.

Recet, Ana Porgras a declarat  este pregătită să înfrunte jungla din Republica Dominicană, pentru a demonstra că și femeile pot supraviețui în condiții greu de imaginat.

Conflictele continua în interiorul echipei Faimoșilor și în continuare.  Reproșuri dureroase și replici acide vor exista între concurenți. În același timp, în echipa Războinicilor se așterne o liniște suspectă și pare că strategia pe care aceștia au mizat dă roade.

Peste 2 milioane de oameni au urmărit Survivor România săptămâna trecută

În ediția trecută, peste 2.770.000 de români urmăreau duelul dintre „Faimoși” și „Războinici”. Cee ace înseamnă că show-ul se menține în top din punct de vedere al audiențelor.

Kanal D a strâns cifre mari la orașe cu Survivor. Producția difuzată de postul Dogan era urmărit de 939.00 de privitori.

Prima ediție Românii au talent, sezonul 10, cu Alexandra Dinu în calitate de jurat

După plecarea lui Mihai Petre, Alexandra Dinu este cea care i-a luat locul dansatorului.

Dacă la începutul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, sezonul acesta, Mihai Petre nu a mai revenit pe scena Românii au talent.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul!

Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a spus Alexadra Dinu.

Reacția lui Mihai Petre după plecarea de la Pro TV

„Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai gîsi la masa juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică”, a scris Mihai Petre pe Instagram după plecarea de la Pro TV.

 

Urmăriți Impact.ro și pe