Pro TV confirmă infectările cu noul virus. ”Din păcate, este adevărat”. Despre cine e vorba

Iancu Andreea 10.07.2020, 16:40
Pro TV confirmă infectările cu noul virus. ”Din păcate, este adevărat”. Despre cine e vorba

În timp ce Antena 1 s-a confruntat deja cu o serie de cazuri de coronavirus, acum și Pro TV a confirmat infectările în rândul angajaților. Astfel, postul este al doilea care declară că se confruntă cu îmbolnăviri, după vedetele emisiunii Te cunosc de undeva, printre care și Marcel Pavel sau Andrei Ștefănescu.

Pro TV, cazuri de coronavirus

Postul de televiziune a reacționat la o zi după ce Libertatea a scris despre cazurile de angajați infectați cu COVID-19. Totodată, paginademedia.ro a dezvăluit notificarea pe care Pro Tv-ul a trimis-o către redacții. Astfel, li se interzicea jurnaliștilor să mărturisească îmbolnăvirile din cadrul postului. Cu toate acestea, postul a confirmat vineri că o serie dintre angajații postului sunt testați pozitiv cu noul coronavirus. Se spune clar în comunicat că e vorba despre angajați și nu despre anumiți colaboratori.

În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor. Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată, potrivit comunicatului de presă emis de televiziune.

Pe de altă parte, Pro TV a explicat că s-au luat măsuri suplimentare pentru a proteja angajații companiei, chiar după confirmarea cazurilor de coronavirus.

Au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Postul TV a luat toate măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor
Postul TV a luat toate măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor

Măsurile de protecție luate de Pro TV

Postul TV a stabilit încă de dinaintea stării de urgență o serie de reguli pentru a preveni infectarea cu COVID-19. Astfel, Astfel, mai bine de 50% dintre angajații postului au fost lăsați să lucreze de acasă. De asemenea, echipele care au continuat să lucreze de la sediu sau în platouri funcționează după un program în schimburi.

Totodată, fiecare departament dispune de soluții dezinfectante, echipamente de protecție, lămpi UV dar și folii nanoseptice pe mânerele ușilor, conform Pro Tv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...