Prințul Harry, mărturisiri neașteptate! Motivul nebănuit pentru care acesta merge la psiholog de 7 ani

Redacția IMPACT 10.02.2020, 14:47
Prințul Harry, mărturisiri neașteptate! Motivul nebănuit pentru care acesta merge la psiholog de 7 ani

Viața Prințului Harry și a soției sale arată total diferit în prezent. De curând au renunțat la rolul de membri seniori, în cadrul Casei Regale a Marii Britanii, iar de aceea au putut participa în voie la un eveniment ce a avut loc în SUA. Gala pe care Harry și Meghan Markle au bifat-o de curând a avut loc în Miami și a reunit oameni foarte bogați ai planetei.

Prințul Harry, mărturisiri neașteptate

În mod total neașteptat, a fost și locul în care Prințul Harry și-ar fi făcut curaj să vorbească despre traumele suferite încă din copilărie. Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și celebra actriță s-au afișat pentru prima dată, de la renunțarea la titlul de seniori.

Fenomenul a fost denumit foarte repede “Megxit”, de media englezească. În urmă cu câteva zile, cei doi soți au mers la summitul JPMorgan din Miami. A fost un eveniment de marcă, unde Harry a recunoscut că se află de șapte ani de zile în terapie. Totul pentru a putea trece peste moartea Prințesei Diana. Surse din cadrul evenimentului privat, ce a avut loc în Statele Unite ale Americii au dezvăluit că Prințul Harry a vorbit liber despre traumele sale din trecut. Totodată, printre invitații la evenimentul de marcă a fost și Alex Rodriguez, logodnicul cântăreței Jennifer Lopez.

Prințul Harry, mărturisiri neașteptate! Motivul nebănuit pentru care acesta merge la psiholog de 7 ani
Prințul Harry a dezvăluit că merge la psiholog de foarte mulți ani pentru a putea trece peste moartea timpurie a Prințesei Diana

Motivul nebănuit pentru care acesta merge la psiholog de 7 ani

“Harry a vorbit despre sănătatea mentală şi despre faptul că el face terapie de şapte ani pentru a-l ajuta să treacă peste trauma suferită când şi-a pierdut mama. A precizat că anumite experienţe din copilărie l-au afectat profund şi că merge la un specialist în sănătate mentală din această cauză”, a povestit unul dintre martorii de la eveniment, potrivit okmagazine.

Fostul Duce de Sussex a vorbit și despre rolul său în cadrul familiei pe care și-a întemeiat-o cu Meghan. Înainte ca acesta să urce pe scenă pentru a face mai multe declarații, cea care a deschis seara a fost chiar actrița. Meghan i-a adresat cuvinte pline de foarte multă iubire soțului ei, după care l-a invitat să i se alăture.

“Harry a atins şi subiectul Megxit, spunând că, deşi le este foarte greu lui şi lui Meghan, el nu regretă decizia de a renunţa la rolul de membri seniori ai familiei regale din simplul motiv că doreşte să-şi protejeze familia. El nu vrea ca Meghan şi fiul lor, Archie, să treacă prin aceleaşi lucruri prin care a trecut el în copilărie”, a mai adăugat sursa.

Urmăriți Impact.ro și pe