Prințul Harry nu mai e așa de fericit lângă Meghan Markle! Ce face ca să nu-și piardă prietenii după ce a plecat din Marea Britanie

Mirabela Năstase 08.02.2020, 15:57
Prințul Harry nu mai e așa de fericit lângă Meghan Markle! Ce face ca să nu-și piardă prietenii după ce a plecat din Marea Britanie

Se pare că prințul Harry are o mare tristețe de când a decis să se retragă din Casa Regală și să-și împartă timpul între America de Nord și Marea Britanie. Acesta comunică mai mult prin WhatsApp, din dorința de a menține legătura cu prietenii buni din Marea Britanie.

Prințul Harry nu mai e așa de fericit lângă Meghan Markle!

Prințul Harry nu încetează să trimitp constant imagini și videoclipuri amuzante din Canada, pe WhatsApp, prietenilor săi britanici. Aparent, prințul Harry duce mult lipsa prietenilor săi, după anunțul șoc pe care l-a făcut împreună cu soția sa, Meghan Markle, și întoarcerea sa în Canada.


După decizia controversată de a nu mai face parte din Casa Regală, ducele și ducesa de Sussex s-au mutat temporar în Canada. Astfel, perechea a decis să-și împartă timpul între America de Nord și Marea Britanie, însă Harry dorește mult să mențină legăturile cu prietenii săi vechi. Astfel, de când a plecat din Marea Britanie, prințul dorește să mențină legătura cu prietenii lui ”mai mult decât oricând”, de când s-a mutat, spune o sursă apropiată a celor doi. Sursa a precizat pentru publicația ”The Sun”: „Harry nu crede că va pierde legătura cu cei cu care a fost prieten toată viața, deși este la capătul celălalt al Pământului.”

Harry s-a îndepărtat de prieteni vechi

De-a lungul timpului, au existat voci care susțineau anul trecut că Harry s-a îndepărtat de unii dintre prieteni, de când s-a căsătorit cu Meghan Markle. În luna martie a anului trecut, revista Tatler spunea că Harry și-a ”alungat” chiar și prietenul din copilărie, pe Tom Inskip, cunoscut și pe numele de ”Skippy”. Alte rapoarte au sugerat că, de-a lungul anilor, Harry și Meghan s-au îndepărtat încet, dar sigur, de vechiul cerc al amicilor Prințului și s-au îndreptat către alte amiciții, respectiv cu Serena Williams și Amal Clooney.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe