Tatăl prințului Harry nu ar fi Charles! Se zvonește că prințesa Diana l-ar fi înșelat pe fiul Reginei Elisabeta. Despre cine este vorba

Ana Anitoiu 07.11.2020, 19:30
Tatăl prințului Harry nu ar fi Charles! Se zvonește că prințesa Diana l-ar fi înșelat pe fiul Reginei Elisabeta. Despre cine este vorba

Tatăl prințului Harry nu ar fi prințul Charles, moștenitorul tronului Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Au revenit zvonurile potrivit cărora prințesa Diana l-ar fi înșelat pe fiul Reginei Elisabeta a II-a și cele referitoare la identitatea amantului ei.

Cine ar fi, de fapt, tatăl prințului Harry

Zvonurile vechi în privința prințului Harry au fost scoase din nou în lumina reflectoarelor de cartea “Battle of Brothers: William and Harry – The Inside Story of a Family in Tumult” (Bătălia Fraţilor: William și Harry – Povestea din spatele camerelor a unei familii tumultuoase).

Această carte, ce a fost lansată recent, a fost scrisă de Robert Lacey, istoric al familiei regale şi consultant Netflix pentru serialul “The Crown”.

Potrivit scriitorului britanic, prințesa Diana ar fi avut o relație amoroasă în urma căreia l-ar fi născut pe cel de-al doilea ei fiu. Este vorba despre un ofițer al cavaleriei regale, James Hewitt, de la care, de altfel, prințul Harry ar fi moștenit părul roșcat.

Tatal printului Harry nu ar fi Charles! Cu cine ar fi avut printesa Diana o aventura
Printesa Diana si James Hewitt

La acea vreme, presa mondenă scria că prințesa Diana și soțul ei, prințul Charles, care era îndrăgostit de actuala lui soție, Camilla, nu mai aveau relaţii intime încă din anul 1980.

Prințesa Diana şi James Hewitt s-ar fi întâlnit, de fapt, cu aproape un an înaintea naşterii prințului Harry. Acest lucru a fost negat în permanenţă de Casa Regală a Marii Britanii. Abia în anul 1995, soţia lui Charles a recunoscut relaţia cu fostul ofiţer, conform The Mirror.

James Hewitt, presupusul tată biologic al prințului Harry, fusese eliberat din funcţie şi considerat “persona non grata”, motiv pentru care ar fi încercat să fugă în Franţa.

Tatal printului Harry nu ar fi Charles! Cu cine ar fi avut printesa Diana o aventura
Printul Charles, printul Harry si James Hewitt

Ce i-a spus prințul Charles mezinului său, despre acest subiect

Atunci când au început să circule intens zvonurile legate de presupusa paternitate a prințului Harry, prințul Charles l-a luat la o discuție între patru ochi.

“Prinţul Charles era foarte îngrijorat de faptul că Harry ar putea crede zvonurile. A trebuit să îl asigure personal că el este tatăl său şi nu Hewitt. Mai mult, fiul Reginei a ţinut să îi demonstreze că totul este o invenţie explicându-i că Diana şi ofiţerul au început să aibă o relaţia abia după naşterea copilului”, arată cartea lui Robert Lacey.

Tânărul prinț Harry a ascultat cu atenție ce i-a spus prințul Charles, moștenitorul tronului britanic. Însă, “nu a scos un cuvânt, nici măcar după ce Charles a terminat de vorbit”.

După ce prințul Harry s-a căsătorit cu actrița americană Meghan Markle şi după ce s-a născut fiul lor, Archie, cei doi au părăsit Regatul Unit, pentru a se muta în Statele Unite ale Americii. Ei nu mai fac parte din familia regală. Ar fi fost foarte dezamăgiți atunci când au văzut că ei nu apăreau în pozele de pe fundalul discursului de Crăciun de anul trecut.

“Pentru cei doi, acesta a fost un semn clar că trebuie să-şi croiască propriul drum, afară din monarhie. Cei doi s-au simţit înstrăinaţi de această instituţie împotriva voinţei lor şi nu mai simţeau Familia Regală ca parte din viitorul lor”, au spus autorii cărții biografice “Finding Freedom”, Omid Scobie şi Carolyn Duran.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...