Prin ce trece Rică Răducanu, internat la Matei Balș cu Covid. Primele reacții despre soția sa

Andreea Bisinicu 13.01.2021, 17:55
Prin ce trece Rică Răducanu, internat la Matei Balș cu Covid. Primele reacții despre soția sa

Prin ce trece Rică Răducanu, internat la Matei Balș cu COVID-19. Primele reacții despre soția sa după ce ambii au fost infectați cu noul coronavirus. Care este stare de sănătate a fostului mare rapidist și cum se simte soția acestuia. Cum au descoperit cei doi că au contactat virusul nemilos și ce simptome a avut soția lui Rică Răducanu, care se află intubată la spitalul Matei Balș din Capitală.

Prin ce trece Rică Răducanu, internat la Matei Balș cu COVID-19

Clipe grele pentru Rică Răducanu. Fostul mare rapidist în vârstă de 74 de ani este internat la Spitalul Matei Balș din Capitală, alături de soția sa, după ce ambii au fost testați pozotiv cu virusul COVID-19. Fostul mare sportiv spune că starea nevestei sale este una destul de delicată, după ce a avut simptome mai dure. Soția lui Rică Răducanu a fost transportată de urgență la spital vineri, 8 ianuarie 2021, după ce a avut frisoane și se plângea că o doare tot corpul. Conform spuselor marelui sportiv, soția lui este intubată într-un pavilion separat de cel în care se află el internat.

„Eu nu sunt chiar grav, dar nevastă-mea e rău. Nu știu de unde am luat beleaua, de unde a apărut. Pe ea o dureau toate. M-am dus să fac testul și m-a găsit și pe mine. Nevastă-mea e de vineri la spital, eu vineri am făcut testul. Fiu-miu a zis să mergem la spital. Ea a avut frisoane, ea e pusă la oxigen, e intubată în alt pavilion. Eu nu am simptome așa rele. E o perioadă urâtă, să aveți grijă de voi”, a declarat Rică Răducanu din spital, prin telefon, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Rica Raducanu este internat de coronavirus la Spitalul Matei Bals din Bucuresti
Rica Raducanu este internat de coronavirus la Spitalul Matei Bals din Bucuresti

Ce declarații a făcut Rică Răducanu de pe patul de spital

Rică Răducanu a spus că și-a făcut și el testul, după ce soția lui s-a plâns de anumite simptome, iar rezultatul i-a ieșit pozitiv. Deși este foarte sănătos și la el boala s-a manifestat printr-o formă foarte ușoară, doctorii au preferat să-l sub observație medicală, având în vedere vârsta înaintată pe care o posedă. Optimist din fire, așa cum îl știm de o viață, Rică Răducanu nu și-a pierdut zâmbetul de pe buze, nici măcar în aceste momente dificile pe care le traversează, de pe patul de spital. Fostul mare rapidist abia așteaptă să treacă perioada asta nefastă pentru a se bucura din nou de viață, așa cum se cuvine

„Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Sotia e mai rău, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. Cine vrea să fie așa ceva, le transmit sănătate la toți, să trecem cu bine prin perioada urâtă. Poate trece mai ușor beleaua asta, să ne refacem viața. Abia aștept să facem un spriț. Am niște oameni care muncesc, săracii, zici ca sunt cosmonauți (n.red. doctorii din echipa medicală)”, a spus Rică Răducanu, de pe patul de spital, într-un interviu pentru Cătălin Măruță.