Corina Chiriac a ajuns la spital din cauza lui Rică Răducanu: „I-am rupt coastele”

Madlen Moraru / 12.06.2020, 15:36
Corina Chiriac a ajuns la spital din cauza lui Rică Răducanu: „I-am rupt coastele”

Corina Chiriac a avut nevoie de atenția medicilor și a ajuns la spital din cauza lui Rică Răducanu. Cunoscuta vedetă româneacă de mare calibru a avut coastele rupte de către fostul sportiv.

Corina Chiriac a ajuns la spital din cauza lui Rică Răducanu: „I-am rupt coastele”

Perioada pandemiei a adus o serie de schimbări pentru Corina Chiriac. Artista de 70 de ani a părăsit emisiunea pe care o prezenta în cadrul Național TV și a decis să se ocupe de alte activități. În trecut aceasta a traversat un episod traumatizant și a fost nevoită să meargă la un spital.

Corina Chiriac a ajuns la spital din cauza lui Rică Răducanu „I-am rupt coastele”2
Corina Chiriac s-a ales cu coastele rupte din cauza lui Rică Răducanu

Pentru Corina Chiriac lucrurile au fost foarte grave având coastele rupte din pricina lui Rică Răducanu. Fosta prezentatoare de la Național TV a suferit din pricina acestui episod și totul a fost povestit chiar de către fostul jucător de fotbal, în cadrul unui interviu. Incidentul e unul care a avut loc în urmă cu câțiva ani, dar cu siguranță a rămas foarte viu în memoria cântăreței.

„Jucau artiștii cu foștii fotbaliști pe stadioane și erau stadioanele pline. Eu am fost la tănase și eram cu Puiu Călinescu, cu Nea Nicu Constantin, cu doamna Stela și făceam meciuri pe stadioane. Doamna Stela era arbitru de centru, de margine erau Mitoșeru și Corina. Și țineau steagul ăla, dar ele mai mult cu fizicul să alerge, ca să se uite lumea, că aratau bine.” a susținut Rică Răducanu la Antena Stars.

Momentul a fost unul care le-a reunit pe Corina Chiriac și pe alte actrițe de teatru pe un teren de fotbal pe care se desfășura și Rică Răducanu. La acea vreme se disputa un meci de fotbal în cadrul căruia artista avea rolul de majoretă. Era responsabilă de steagurile echipei, dar și să aducă un număr mai mare de spectatori în tribune. Vedeta s-a ales însă cu câteva traumatisme după ce a fost luată în brațe de către marele jucător, într-un gest ce se dorea a fi unul tandru.

„Și tot strigam să ridice steagul, dar ea făcea fițe pe acolo că nu știa nimic. Și după ce m-am dus după ea am luat-o în brațe atât de tare încât i-am rupt coasta. Mi-a zis că s-a dus la spital și i-am rupt coasta. Să îi plătesc. Ce m-a înjurat… eu cu forța mea an zis să o iau în brate, dar i-am trosnit oasele. Pe urmă mi-a zis că mă dă în judecată că i-am rupt coastele, când i-am strâns cotul între coaste. Vă dați seama ce finuța era…”, a mai spus Rică Răducanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI