Corina Chiriac, declarație neașteptată: ”Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale”

Stan Filon 24.10.2020, 14:46
Corina Chiriac, declarație neașteptată: ”Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale”

Corina Chiriac se alătură celor care consideră că cifrele legate de coronavirus sunt exagerate și mai spune că vremurile trăite înainte de 1989 ”sunt ca un sugar cu suzeta în gură, pe lțngă ce trăim acum”. Vedeta a ascordat un interviu în care a vorbit și despre perioada de izolare.

Corina Chiriac crede că autoritățile ”umflă” cifrele legate de coronavirus

Vedeta este de părere că această criză sanitară nu este atât de gravă precum relatează autorităţile şi crede că cifrele care indică noile infectări cu coronavirus sunt „umflate”.

”Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale, îndrăznesc să spun asta, pentru că am trăit acele vremuri și știu ce a fost bun și rău. În vremurile astea, dacă la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost”, a declarat Corina Chiriac la Gândul Live.

Corina Chiriac considera ca cifrele legate de coronavirus sunt umflate
Corina Chiriac considera ca cifrele legate de coronavirus sunt umflate

Vedeta spune că vremurile actuale sunt mai rele decât cele de pe vremea Comunismului

Artista a vorbit despre perioada de izolare prin care am trecut cu toții. ”Eu sunt bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. M-am gândit ce să vă spun, util… Pentru mine această perioadă a fost benefică. Eu l-am avut duhovnic pe arhimandritul Papacioc.

Eu am trecut în urmă cu 20 de ani printr-o depresie foarte mare, din cauza unor necazuri, am fost foarte supărată, au murit părinții, au fost mai multe necazuri. Am fost la el la chilie, și mi-a spus că el a făcut o pușcărie grea și că a avut încredere în Dumnezeu (…)”, a mai spus Corina Chiriac.

Cunoscuta vedetă suferă din cazua distanțării sociale, care o ține departe de prietenele ei. ”Cu unii mă vad, în particular, câte doi-trei, în siguranță. Mi-e dor de șueta românească, de stat la taclale. Îmi este teamă că societatea umană poate claca în anumite perioade din cauza izolării.

Mie nu mi-e frică de mine, eu cred în Dumnezeu. Dacă îmi sună clopoțelul, oricum voi pleca. Eu mai cred și în viețile succesive (…). Omul are de la Dumnezeu liberul arbitru, dar când dă de libertate greșește prin exces”, a mai declarat Corina Chiriac.

“Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid (…)” Am refuzat să iau parte activă la ceea ce s-a întâmplat. Eu în momentul de față sunt un pensionar liber de obligații. Nu mă bag în ceea ce se întâmplă. Am atâta treabă. Sunt în proces de resetare”, a mai precizat Corina Chiriac.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI