Marcel Pavel îi cere o avere lui Cozmin Gușă. ”A spus că aveam în contract să mă îmbolnăvesc de Covid”

Ana Anitoiu 15.04.2021, 23:09

Marcel Pavel s-a făcut foc și pară și îi cere o avere lui Cozmin Gușă, după ce acesta a spus despre cântăreț că a avut un contract să spună că s-a îmbolnăvit de COVID-19. Artistul este hotărât să obțină o sumă fabuloasă de la politicianul pe care îl considera prieten, în contextul în care pentru el boala a fost destul de severă.

Câți bani îi cere Marcel Pavel lui Cozmin Gușă

Marcel Pavel, în vârstă de 61 de ani, s-a enervat la culme după ce Cozmin Gușă a spus că el n-ar fi avut, de fapt, COVID-19, și că ar fi semnat un contract ca să spună că s-a îmbolnăvit. Cântărețul a decis să-l dea în judecată pe politician și să-l facă să-i plătească o avere pentru declarațiile la adresa lui, deși artistul i-a demonstrat că într-adevăr s-a infectat cu coronavirus. Mai exact, îi va cere cel puțin 200.000 de euro.

”O să îl dau în judecată şi o să plătească bani grei. A spus că aveam în contract prevăzut să mă îmbolnăvesc de COVID şi că nu am avut boala. Nu ştiu de ce a declarat asta. M-a sunat înainte cu 2 zile, i-am trimis şi secreţiile de sânge şi buletinul testelor pozitive la COVID şi seara apare la TV şi spune că nu am nimic şi că mă prefac, că am primit bani. Eu era să mă pierd definitiv de pe această planetă şi iată că acest om, despre care am crezut că îmi e prieten, face declaraţii în defavoarea mea care au adus un linșaj media asupra mea. Nu are dovezi, dacă vine cu dovezi îi plătesc eu daune. Vreau să îi cer cel puţin 200.000 de euro. Eu nu l-am sunat să îi reproşez ceva, îl dau în judecată. Dacă nu are grijă de ceea ce spune trebuie să răspundă. Este prea alintat de anumite TV şi mi se pare că le ştie pe toate”, a spus Marcel Pavel la Prima TV.

Marcel Pavel ii cere o avere lui Cozmin Gusa. ”A spus ca aveam in contract sa ma imbolnavesc de Covid”
Cozmin Gusa

Marcel Pavel trece prin momente dificile. Ce s-a întâmplat în familia lui

Fostul concurent al emisiunii ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1 trece prin momente dificile. În familia lui este doliu, după ce soacra artistului a murit în urmă cu o săptămână. Nici starea de sănătate a mamei lui n-a fost bună în ultima vreme. Femeia a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

”Mama se află în spital, a suferit ieri o intervenţie chirugicală, a trecut cu brio şi mulţumim personalului medical. Noi am avut şi o mare pierdere în familie, mama soţiei mele a decedat săptămâna trecută.”, a spus Marcel Pavel.

Cum s-a recuperat Marcel Pavel după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Lupta lui Marcel Pavel cu COVID-19 n-a fost una ușoară. Cântărețul a povestit ce a trebuit să facă după ce a fost externat din spital. Îndrăgitul artist a spus că perioada în care s-a luptat cu această boală a fost critică pentru el.

“A fost o perioadă critică pentru mine. Am fost printre primele persoane cunoscute de la noi care s-au îmbolnăvit! A fost un șoc puternic. Am făcut o pneumonie urâtă. Atunci am fost pus la zid pentru că m-am îmbolnăvit. Acum, 80% sunt conștienți că virusul există și că face ravagii peste tot în lume. M-am refăcut total, nu mai iau pastile. După externare, am stat 3-4 luni la munte și o săptămână la mare, ca să mă refac așa cum trebuie, la aer curat”, a spus Marcel Pavel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI