Dragoș Bucur, scos din sărite de un concurent de la Românii au talent. ”Te-aș fi așteptat cu bâta”

Iancu Andreea, Alexandru Puiu 04.02.2022, 20:57
Dragoș Bucur, scos din sărite de un concurent de la Românii au talent. ”Te-aș fi așteptat cu bâta”

Debutul noului sezon Românii au talent, al 12-lea la număr, a marcat o premieră. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au alăturat la masa juriului, acolo unde, chiar din prima ediție, au apărut tensiunile. Celebrul prezentator al emisiunii Visuri la cheie nu s-a putut stăpâni după ce pe scenă a apărut un concurent care a reușit să îl scoată pe Dragoș Bucur din sărite. Acesta i-a transmis o amenințare, mai în glumă, mai în serios.

Noul jurat Dragoș Bucur, scos din sărite de un concurent de la Românii au talent

Chiar din prima ediție din noul sezon al emisiunii Românii au talent au apărut tensiunile la masa juriului. Dragoș Bucur, noua vedetă instalată în fotoliul de jurat al show-ului, a avut o reacție dură la adresa unui concurent, care a reușit să îl scoată din sărite pe fostul prezentator de la Visuri la cheie. Actorul s-a enervat cumplit în urma unui dialog purtat de concurent și ceilalți jurați.

Mihăiță Stan, un bărbat de 32 de ani, care lucrează ca agent de pază, a recunoscut că își dorește nu doar să primească cei trei de DA, ci și să își întâlnească perechea. Tânărul a stârnit interesul unuia dintre jurați, astfel că Mihai Bobonete a început să îl chestioneze pe concurent, astfel încât să îi ofere o mână de ajutor pentru a-și îndeplini visul.

„Sunt Mihăiță Stan de 32 de ani din Brăila, agent de securitate, am școală, diplomă, toate în regulă. Visul meu este să trec mai departe cu trei de DA și să îmi găsesc jumătatea”, a fost prezentarea extrem de succintă pe care a făcut-o concurentul aflat în fața juraților.

După mai multe relații încheiate brusc, Mihăiță a mărturisit care sunt standardele după care se ghidează în prezent atunci când își alege o parteneră. El le-a invitat pe fetele interesate să îl contacteze pe Facebook, dar a punctat și câteva aspecte esențiale pentru a putea forma un cuplu. Mihai Bobonete a fost cel care a reușit să îl „descoasă” pe tânărul aflat pe scena show-ului de talente.

„Mihăiță Stan: O sa îmi anunț Facebook-ul aici, vorbim pe Messenger.

Mihai Bobonete: Și cum ar trebui să fie femeia?

Mihăiță Stan: Niciodată femeia nu poate să fie perfectă. Caut o femeie de casă.

Mihai Bobonete: Adică cum, cu maia?

Mihăiță Stan: Să spele sa gătească și să se ducă la muncă. Adică, ce, numai eu să muncesc, ea să își facă unghiile?!

Andra: Adică îți cauți menajeră!

Mihai Bobonete: Și ce trebuie să faci într-o relație de lungă durată ca să menții focul viu?

Mihăiță Stan: Ce să fac, să-i cânt femeii.

Mihai Bobonete: Păi și ce se întâmplă dacă vine la tine și îți zice că a găsit pe unul cu o voce mai bună ca a ta?

Mihăiță Stan: Next (n.red. următoarea!).

Dragoș Bucur, scos din sărite de un concurent Românii au talent
Dragoș Bucur, proaspătul jurat de la Românii au talent, s-a enervat în direct

Reacția lui Dragoș Bucur: „Știi cum zbori?”

Dragoș Bucur nu a mai rezistat și s-a alăturat dialogului susținut de colegii săi și concurentul aflat în căutarea potențialei iubite. Mai în glumă, mai în serios, juratul de la Românii au talent a dorit să își exprime părerea cu privire la tipul de bărbat cu care nu și-ar dori să o vadă pe fiica sa. Dragoș Bucur l-a considerat nepotrivit pe concurent, căruia i-a sugerat că, într-un context în care fiica sa i-ar prezenta un băiat asemenea lui, l-ar aștepta cu bâta de baseball.

Dragoș Bucur: Deci, fii atent: Dacă vine vreodată fii-mea la mine cu unul ca tine acasă, știi cum zbori? Cu tot bodyguardul tău și cu tot…

Mihai Bobonete: Păi și dacă-ți cântă frumos?

Dragoș Bucur: Cu bâta de baseball îl aștept…”

După un dialog aprins și un moment care nu i-a convins pe jurați, Mihăiță Stan nu a reușit să ia niciun DA, însă norocul ar fi putut să îi surâdă în direcția vieții amoroase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...