Prin ce a trecut Dana Rogoz din cauza diferenței de vârstă dintre ea și soț. „Moșul, moșul!”. Bărbatul râde și acum

Stan Filon 29.09.2022, 10:05

Dana Rogoz a vorbit foarte detașat despre problemele pe care le-a întâmpinat în societate din cauza diferenței de vârstă dintre ea și soțul ei. Dacă atunci situația era una destul de neplăcută, iată că acum îndrăgita actriță a ajuns să se amuze pe seama întâmplărilor prin care a trecut. Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriți deja de 10 ani și au doi copii superbi împreună.

Prin ce a trecut Dana Rogoz din cauza diferenței de vârstă dintre ea și soț

Actrița Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, a sărbătorit 10 ani de căsnicie alături de soțul său, Radu Dragomir, în vârstă de 55 de ani. A recunoscut că iubirea lor a început însă în urmă cu 18 ani, iar pe-atunci relația lor era privită destul de ciudat atât de cunoștințele soțului, cât și de apropiații ei. Timpul a trecut însă și cu toții s-au convins că iubirea nu ține cont de vârstă. Actrița vorbește detașat acum despre această diferență destul de mare de vârstă dintre ea și partenerul său de viață.

„Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: Moșul, moșul. El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei: Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje”, a declarat Dana Rogoz, potrivit VIVA!

Prin ce a trecut Dana Rogoz din cauza diferentei de varsta dintre ea si sot
Prin ce a trecut Dana Rogoz din cauza diferentei de varsta dintre ea si sot

„La vară o să își găsească pe unul”

Actrița a recunoscut că prietenii soțului său nu se așteptau ca relația dintre ei să dureze prea mult, tocmai din cauza diferenței de vârstă. Cu toții credeau că îl va părăsi pentru un bărbat mai tânăr, însă acum sunt convinși că lucrurile nu stau chiar așa.

„Pe vremea aia, eram cu toții mai rigizi. Cei care îl cunoșteau nu puneau la îndoială faptul că e ceva serios și că noi ne iubim, că e ceva asumat. Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți. Și de o parte, și de alta. Și în viața lui spuneau: Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul. N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă. E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela”, a spus Dana Rogoz.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...