EXCLUSIV

Primul soț al Stelei Popescu aruncă vorbe grele. „Sunt necăjit sufletește că lumea a uitat-o”. Alexandru Arșinel ripostează EXCLUSIV

Oana Pascaru 03.07.2021, 13:18

La aproape 4 ani de la decesul Stelei Popescu, ”Regina teatrului de revistă”, Dan Puican, primul soț al regretatei actrițe, face afirmații dureroase, cu bătaie lungă, la adresa celor care au cunoscut-o: ”Sunt necăjit sufletește că lumea a uitat-o pe Stela. Au trecut aproape patru ani de când a murit. A fost zarva aia la început și gata. Așa e peste tot”, ne-a spus Dan Puican, în exclusivitate pentru impact.ro.

Dan Puican: “Sunt necăjit sufletește că lumea a uitat-o pe Stela”

Au trecut aproape 4 ani de la decesul Stelei Popescu. A fost găsită moartă în casă, în urma unui atac cerebral. Au condus-o, pe ultimul drum, mii de români, care au idolatrizat-o. De atunci, însă, nimeni nu a organizat vreun eveniment care să-i păstreze vie memoria. Contactat de reporterii Impact.ro, Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, și-a manifestat tristețea:

“Sunt necăjit sufletește că lumea a uitat-o pe Stela. Este o vorba din popor . Este valabil și în cazul ei. Au trecut aproape patru ani de când a murit. A fost zarva aia la început și gata. Așa e peste tot. Am visat-o acum câteva seri, era în vis cu mine. Nu mai știu ce făceam, știu că m-am trezit dimineața și am realizat că am visat-o”.

Primul soț al Stelei Popescu aruncă vorbe grele
Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu

Alexandru Arșinel: “Nu-i adevărat, nu am uitat de ea, de camarada mea de scenă!”

Alexandru Arșinel, actorul care vreme de 40 de ani a colaborat cu Stela Popescu, susține că va pregăti un eveniment în memoria ei: “Nu-i adevărat, nu am uitat de ea, de camarada mea de scenă. Însă, trebuie să ne apropiem de data când s-a întâmplat nenorocirea, respectiv ziua sa de naștere sau când a murit, o să organizăm ceva în perioada octombrie – decembrie”, ne-a zis artistul, pentru impact.ro.

Alexandru Arșinel nu și-a revenit complet, după ce a avut Covid-19: ”Nu am forță, mă deplasez greu!”

Actorul Alexandru Arșinel se află la casa de vacanță din Sinaia, alături de soția lui, unde își încarcă bateriile pentru noua stagiune teatrală, din toamnă: “Am probleme mari de sănătate, sunt în recuperare, la Sinaia, cu soția. Am avut ghinionul ca tratamentul împotriva COVID-19 să nu se împace cu trantamentul pentru transplantul de rinichi. E o suferință fizică destul de puternică, nu am forță, mă mișc foarte greu, mă deplasez foarte greu, nu prea mă pot deplasa cum trebuie, durere în picioare, în organism. Sunt într-o situație în care încerc să mă apar. Acum avem o femeie care are grijă de mine și de soție”.

Alexandru Arșinel recunoaște că este dependent de pastile: “Nu știu câte iau zilnic, nici nu le-am numărat, dar sunt multe: pentru transplant, pentru COVID-19, pentru hipertensiune, nu uitați că am avut și un infarct. Dar, iubesc viața, lupt până în ultima clipă. Sunt într-o perioadă în care vreau să mă liniștesc”.

Urmăriți Impact.ro și pe