EXCLUSIV

Stela Popescu îi apare în vis fostului soț. ”Mă rog să aibă liniște pe lumea cealaltă”

Oana Pascaru 12.04.2021, 19:29

“Timpul trece, amintirile rămân”, ne-a declarat primul soț al regretatei Stela Popescu, Dan Puican. Regizor și om de radio, acesta ne-a mărturisit că are și acum nopți în care marea doamnă a teatrului românesc încă îi mai apare în vis. Clipele când actrița venea la masă și înveselea atmosfera cu glume și povestiri au rămas pentru el cele mai de preț trăiri.

Stela Popescu i se arată în vis lui Dan Puican

Din cauza problemelor legate de vârstă și de sănătatea tot mai precară, Dan Puican nu poate merge, pe cât de des și-ar dori, la mormântul Stelei Popescu. Actrița este înmormântată la Cernica și îi e destul de greu să se deplaseze până acolo. Se roagă însă pentru sufletul ei, zilnic, la biserica din apropierea locuinței sale, acolo unde aprinde și o lumânare. Spune că actrița îi apare des în vis și asta îl bucură enorm.

“Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paște, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la Biserică să aibă liniște pe lumea cealaltă. Mereu îmi aduc aminte de ea chiar dacă timpul a trecut așa repede, o mai visez, destul de des îmi apare în vis. Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat și vorbea despre experiențele sale profesionale”, ne-a mărturisit regizorul Dan Puican.

Stela Popescu ii apare in vis fostului sot. ”Ma rog sa aibă liniste pe lumea cealalta”
Dan Puican si Stela Popescu

Stela Popescu și Dan Puican, prietenie unică de după divorț

Stela Popescu și Dan Puican au fost căsătoriți timp de 8 ani. Între cei doi, pe lângă o mare iubire s-a legat și o frumoasă prietenie care a dăinuit divorțului. S-a spus atunci că actrița l-ar fi părăsit pe regizor pentru Puiu Maximilian. Chiar și după despărțire, Stela Popescu era invitată des la masă de către fostul soț și următoarea soție a acestuia. Povesteau, râdeau, petreceau împreună momente foarte frumoase, iar relația celor trei este una care greu se poate descrie în cuvinte.

“Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec”, s-a confesat Dan Puican reporterului Impact.ro.

De ce s-au despărțit Stela Popescu și Dan Puican

Despărțirea dintre Stela Popescu și Dan Puican i-a luat pe toți prin surprindere. Una dintre temele asupra cărora cei doi nu s-au înțeles au fost copiii. Stela Popescu nu și-a dorit urmași tocmai pentru că a considerat că aceștia vor fi o piedică în cariera ei pe care a pus-o mai presus de orice.

”Dan nu a vrut să se despartă, vestea a căzut ca un trăsnet pe capul lui. Pur şi simplu am fugit de acasă. Am fugit de la primul soţ călare pe un Renault 16. Aşa s-a întâmplat. Fostul soţ era un bărbat extraordinar, dar nu simţeam chimia pe care am avut-o cu Puişor. A fost mai bine aşa, pentru că eu nu îmi doream copii. Întotdeauna mi-a fost frică de durere.”, mărturisea actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe