Primul pas spre împăcare în familia regală britanică. Decizia pe care Harry și Meghan au luat-o pentru copiii lor

Ioana Bucur, Adrian Dumitru 22.09.2021, 22:20
Primul pas spre împăcare în familia regală britanică. Decizia pe care Harry și Meghan au luat-o pentru copiii lor

După acuzații teribile, de la neglijență până la rasism, se pare că primul pas spre împăcare în familia regală britanică a fost făcut. Totul a pornit de la decizia luată de Harry și Meghan pentru copiii lor.

Harry și Meghan, primul pas spre împăcare cu familia regală

Tensiunile uriașe dintre familia regală și familia prințului rătăcitor au ieșit la suprafață odată cu interviul exploziv acordat de Harry și Meghan jurnalistei Oprah Winfrey. Fosta actriță a dezvăluit că în perioada pe care a petrecut-o în Marea Britanie a avut gânduri sinucigașe, dar că nu a primit ajutorul de care avea nevoie, dar și că ea și fiul ei, Archie, au fost ținta unor comentarii rasiste.

De când au părăsit, oficial, familia regală a Marii Britanii, Meghan nu a mai pus piciorul pe pământ englez, Harry revenind doar de două ori în țara natală. Mai mult, fetița lor, Lilibet, nu și-a cunoscut nici acum rudele de peste ocean.

Primul pas spre împăcare este pe cale să fie făcut, unii experți de la curtea regală de la Palatul Buckingham dezvăluind că Harry și Meghan ar vrea să îi aducă pe cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, în Marea Britanie de Crăciun pentru a „deschide calea spre vindecarea rupturii familiei”. 

Autorul Katie Nichol, expert regal, a afirmat, pentru jurnaliștii publicației „Closer”, că decizia ducilor de Sussex ar putea fi privită ca o oportunitate perfectă de a încheia războiul tacit care durează de mai bine de un an de zile între aceștia și membrii coroanei britanice. Ar fi prima oară când cei doi petrec Crăciunul în Marea Britanie din 2018.

Primul pas spre împăcare în familia regală britanică. Decizia pe care Harry și Meghan au luat-o pentru copiii lor
Meghan Markle si printul Harry

Regina și-ar putea cunoaște strănepoata

În cazul în care călătoria în Marea Britanie va avea loc, Regina Elisabeta ar avea ocazia și își vadă, pentru întâia oară, strănepoata, pe micuța Lilibet Diana.

„Când Harry și Meghan au plecat, au spus clar că nu vor să renunțe la casa lor din Marea Britanie. Au încă Frogmore Cottage și planul lor era să se întoarcă în Marea Britanie. Crăciunul este privit ca o oportunitate.

S-ar putea să existe o înmuiere, care ar putea deschide calea pentru o vindecare a rupturii familiei. Cu siguranță este ceea ce dorește regina. Prințul Charles ar vrea să-și vadă nepoții. O întâlnire sugerează că speră să meargă mai departe și să rezolve lucrurile”, a declarat autorul regal Katie Nicholl, conform jurnaliștilor de la Daily Mail.

Urmăriți Impact.ro și pe