Tatăl lui Meghan Markle, în război total cu fiica sa. Va face o petiție la Curtea de Apel: “Nu sunt un criminal”

Badea Violeta, Camelia Moldoveanu 24.07.2021, 10:02
Tatăl lui Meghan Markle, în război total cu fiica sa. Va face o petiție la Curtea de Apel: “Nu sunt un criminal”

Tatăl lui Meghan Markle se află în război total cu fiica sa. Bărbatul nu a rămas în relații bune cu Ducesa de Sussex, dar marele său regret este acela că nu a apucat să-i cunoască pe cei doi nepoți ai săi. Thomas Markle nu are de gând să lase lucrurile așa. Bărbatul a declarat că va face o petiție la Curtea de Apel!

Tatăl lui Meghan Markle, în război total cu fiica sa

La prima vedere, Meghan Markle este o femeie împlinită, norocoasă, cu un soț atent, iubitor și doi copii superbi. Cu toate acestea, fosta actriță are o relație extrem de tensionată cu tatăl ei. Cei doi s-au jignit de foarte multe ori în public, s-au atacat în presă și și-au aruncat cuvinte grele.

Ajuns la 77 de ani, bărbatul pare să se fi obișnuit cu ideea că relația dintre el și fiica sa nu se va îmbunătăți niciodată, dar vrea să-i cunoască pe cei doi nepoți ai săi, pe Archie și Lilibet. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Thomas Markle, fost director de imagine la Hollywood, este dispus să adreseze petiții instanțelor din California pentru a i se permite să-i vadă pe cei doi copii.

Bărbatul este de părere Archie şi Lili nu au nicio legătură cu tensiunile care există între el și fiica sa. Acesta a declarat că-și dorește să-și strângă nepoții în brațe cu orice preț și a afirmat că intenționează să apeleze la ajutorul justiției.

Tatal lui Meghan Markle, in razboi total cu fiica sa
Tatal lui Meghan Markle, in razboi total cu fiica sa

Va face o petiție la Curtea de Apel: „Nu sunt un criminal”

În luna iunie, tatăl lui Meghan i-a acuzat pe Ducii de Sussex de cruzime și de falsitate. Thomas a spus că ei vorbesc despre compasiune, dar tocmai acest lucru le lipsește cu desăvârșire. El a spus că până şi criminalii sunt vizitaţi de familie în închisoare.

 „Nu sunt un criminal. Am făcut o greşeală stupidă şi am fost pedepsit pentru asta. Ei vorbesc despre compasiune, dar nu au niciun pic de compasiune pentru mine şi nici pentru familia mea”, a spus tatăl lui Meghan Markle.

„Voi fi foarte dezamăgit dacă nu-mi voi ţine niciodată în braţe nepoata.”, a mai adăugat acesta.

De ce s-a certat Meghan Markle cu tatăl său

Meghan Markle ar fi rupt relația cu tatăl său atunci când acesta a fost prins făcând fotografii contracost pentru paparazzi în Mexic, înainte de nunta regală. Aproape de marele eveniment din viața celor doi, Thomas Markle a anunțat că nu mai poate participa pentru că a suferit un atac de cord.

Prințul Charles, tatăl lui Harry, i-a luat locul la nuntă. Lucrurile au devenit și mai tensionate după ce Thomas Markle a acordat mai multe interviuri în care a criticat-o pe Meghan și familia regală, conform celor de la Fox News.

Urmăriți Impact.ro și pe