Ce a apărut pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge. Mesaj special pentru Meghan Markle

Stan Filon 04.08.2021, 12:50
Ce a apărut pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge. Mesaj special pentru Meghan Markle

Meghan Markle împlinește astăzi, 4 august, vârsta de 40 de ani! Cu această ocazie, pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge a apărut un mesaj pentru Ducesă. Cu toate acestea, se pare că Meghan Markle nu vrea o petrecere cu fast! Nici Failia Regală a Marii Britanii nu a uitat de aniversare!

Ce a apărut pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge

Meghan Markle nu a vrut niciodată petreceri cu fast, cu ocazia zilei sale de naștere și așa se pare că va fi și anul acesta. Ducesa preferă să petreacă alături de familie această zi specială. Cu toate acestea, apropiații spun că este posibil ca soțul său să-i organizeze o surpriză.

După ce a venit pe lume micuța Lilibet, Meghan Markle și Prințului Harry au apărut foarte rar în public. Au preferat se se concentreze mai mult pe viața de familie. Meghan Markle și Prințului Harry au refuzat să participe chiar și la ziua de naștere a fostului președinte Barck Obama, care împlinește 60 de ani.

Ce a aparut pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge
Iata ce a aparut pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge

Meghan Markle împlinește 40 de ani

Apropiați ai cuplului susțin că Prințului Harry ar putea să-i facă o surpriză și să o ducă într-o mică excursie, la fel cum a făcut și când soția sa a împlinit 36 de ani. Atunci au mers în Botswana și au făcut muncă de voluntariat, care i-a umplut de energie pe cei doi.

În cazul în care se va da o petrece, jurnaliștii de peste Ocean spun că nu vor lipsi apropiatele lui Meghan, Lindsay Roth, actrițele Janina Gavankar și Abigail Spencer sau Silver Tree, director la un post TV.

Chiar dacă relațiile cu Familia Regală a Marii Britanii nu mai sunt ca la început, Ducesa de Sussex a primit un mesaj foarte frumos din partea acesteia. Pe contul de Instagram a Familiei Regale a fost postat un mesaj pentru Meghan Markle: Wishing The Duchess of Sussex a very Happy Birthday today! (Îi urăm o aniversare plăcută Ducesei de Sussex).

Meghan Markle a născut-o pe Lilibet Diana la începutul lunii iunie. Lilibet i se spunea și reginei Elisabeta a II-a, iar numele Diana a fost dat în memoria mamei prințului Harry. Copila s-a născut la un spital din Santa Barbara, California.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...