Primele informații despre starea lui Alexandru Arșinel. Ce se întâmplă, de fapt, cu actorul de 82 de ani în spital

Badea Violeta 04.05.2022, 21:29

Vești îngrijorătoare pentru admiratorii lui Alexandru Arșinel. Celebrul actor are noi probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile. Fostul partener de scenă al regretatei Stela Popescu a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a simțit rău. Iată ce s-a întâmplat cu maestul și cum se simte în aceste momente!

Alexandru Arșinel trece din nou prin clipe grele. Ce s-a întâmplat cu actorul

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, trece din nou prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate. După ce în luna februarie a acestui an, îndrăgitul actor a suferit un puseu de tensiune, se pare că istoria se repetă pentru maestru.

Din nefericire, în urmă cu câteva zile, fostul coleg de scenă al regretatei Stela Popescu a acuzat, din nou, stări de rău, iar medicii nu au vrut să riște, astfel că l-au dus la spital. Din primele informații obținute de Playtech, se pare că acesta a făcut un puseu de tensiune mai puternic, așa că doctorii au hotărât internarea sa.

Vestea bună este că maestrul se simte bine, e conștinent și vorbește. După cum se știe, Alexandru Arșinel s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu mai multe problemele cadiace. De asemenea, acesta a fost infectat și cu Covid, lucru care i-a înrăutățit starea de sănătate.

Alexandru Arșinel, amintiri din vremea războiului. Unde fugea atunci când au venit rușii (Exclusiv)
Alexandru Arșinel, noi probleme de sanatate

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat actorul în trecut

În luna februarie a acestui an, actorul de comedie se confrunta cu grave probleme de sănătate. La acea vreme, Alexandru Arșinel ajungea de urgență la Spitalul Universitar de Urgență București, după ce a acuzat stări de rău. Din fericire, cadrele medicale au reușit să-l pună pe picioare pe îndrăgitul actor. Iată ce spunea Alexandru Arșinel după externare.

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe.

Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”,preciza Alexandru Arșinel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...